Alkol yanındakiyle içilsede kadeh aklındakine kalkar

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
10407970_812816825408858_1932119658969964347_n.jpg

Ya içerken yalnızsan? O halde yanındakiyle kalkması söz konusu olmayacak. Ya aklında kimse yoksa? O halde aklındakiyle de kalkmayacak. Demek ki; o kadeh herhalükarda kalkar...

Ya içerken yalnızsan? O halde yanındakiyle kalkması söz konusu olmayacak. Ya aklında kimse yoksa? O halde aklındakiyle de kalkmayacak. Demek ki; o kadeh herhalükarda kalkar...

Değişik bi bakış açısı saygı duyarım..
Bişey dikkatimi çekti , öyle konu postlarından göz aşinalığım var..
Herşeyin zıt düşüncesinde olmanın aykırı düşüncesinde olmanın bir sebebiyeti varmı yoksa , bireysel bişeymi olduğunu meraket ettim doğrusu..

Ayrıyeten
Yekten kalkan kadehlerin olduğu düşüncesindesin , nasıl bir duygu onuda dile getirebilcekmisin , yoksa yaşamakmı gerekiyo o duyguyu hissetmek icin..

Değişik bi bakış açısı saygı duyarım..
Bişey dikkatimi çekti , öyle konu postlarından göz aşinalığım var..
Herşeyin zıt düşüncesinde olmanın aykırı düşüncesinde olmanın bir sebebiyeti varmı yoksa , bireysel bişeymi olduğunu meraket ettim doğrusu..

Ayrıyeten
Yekten kalkan kadehlerin olduğu düşüncesindeyim , nasıl bir duygu onuda dile getirebilcekmisin , yoksa yaşamakmı gerekiyo o duyguyu hissetmek icin..

Aslında hocam ben hergün yalnız başıma ve bu forum eşliğinde içiyorum. Yatağımda uyuyan güzel olduğu zamanlarda da bu böyleydi ve sadece forum kısmı farklıydı. Aslında genelde de yalnızım. Aldığım veya alacağım alkol ya da kaldıracağım kadehlerle alakalı değil düşündüklerim. O kadehler hep kalkıyor. Bak bu noktada farklı olmanın sebebi benim alkol alma tarzımmış.
Son parağraftan girdim :) alkol yüzündendir :) İnsanlara yaranmak isteyenler ya da kendilerini dahil etmek isteyenler genelde aynı doğrultuda cevap verirler. Fakat diğer yandan aykırı olmak isteyenler ya da farklı olup da dikkat çekmek isteyenler de aykırı ve zıt cevap verirler. Ama ben içimden geleni yazarım :) Katıldığım konu olsun, gör bakalım aykırı cevap veriyor muyum :) Yine de farklı bakış açılarına önem veririm ve ayrıntı çok önemlidir.
Umarım anlatabildim...

Geri