Alkol, Sigara Kullanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 3730 gün önce görüldü

Alkol, Sigara Kullanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    123
Fazlasıyla haşır neşirim ikisiyle de

kuru cimen zarar var suphe yok. ama shop sigara +4000 zarar kimya, tutün hic kimya yok. neden shop sigara ufurteceksiz. tutün has organik.

tamam organik olabilir de askerde tütün içen adıyamanlı bir arkadaş vardı. ses telleri çok kötü tahriş olmuştu, ördek gibi çıkıyordu sesi. ben de bi kaç defa denedim aşırı tahriş ediyor. bence borozan gibi ötmek istemiyorsak tütün de kullanmamalıyız :liv:

tamam organik olabilir de askerde tütün içen adıyamanlı bir arkadaş vardı. ses telleri çok kötü tahriş olmuştu, ördek gibi çıkıyordu sesi. ben de bi kaç defa denedim aşırı tahriş ediyor. bence borozan gibi ötmek istemiyorsak tütün de kullanmamalıyız :liv:

maymun duydum ördek duymadım. tutün shop sigaraya daha ey. amaaa ben tutün bağılmadım alışmadım yorulmuyor. nargile gibi akşam keyfi tutün. akşam benim arkadaşım geliyor. o güzel soyler ben yazayorum. o turk. anlatamayorum ben.

İkisi de var maalesef. Alkolle arama biraz mesafe koydum ama artık 3 günde bir içiyorum. Sigaraylada arama mesafe koyup bir pakete indirirsem biraz daha iyi olur.

rakı içiyorum ben :p oda alkolden sayılmaz artık :p

Uzun zaman sigara içtim ve sonuçta bıraktım. Demem o ki siz siz olun sigaradan uzak durun.

Geri