Alkol masasında kusmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
çok acı bir durum gerçekten bir kaç kez denk geldim
Abartmadan içelim canlarım

O masada herşey olabilir knk Sjsjs

ben mesela kusacagimi anlayabiliyorum
kalk git masadan ötede kus wc de kus yere kus haliya kus masaya kusmak ne la
üstüne kusmak nedir nasil bir yıkıksın bdhdhdsh

Gece kalkıp ta odanın bir köşesine işeyeni gördüm. İçerseniz düşeceğiniz durum. Er veya geç, herkes bir gün o sınırı aşar.

Bikere kafam zibilyon ne bulmussak icmisiz.
Lavaboya girdim sanip isemeye basladim. Karsi komsu cikti kafama vurdu allah belani vermesin emi iceri girsene yaziklar olsun.
Ben eve girdim saniyorum tabi.. Ama daha daireden iceri girmemisim.

hayvan gibi içtiğimi bilirim de şu kusma olayı hiç gelmedi başıma..

takside bile olsam kibarca kapıya vurup durmasını istediğimi anlatırım(konuşacak halim yoktur) ve yine kibarca kusarım, batırmadan tertemiz.....ben prensesim evet....

takside bile olsam kibarca kapıya vurup durmasını istediğimi anlatırım(konuşacak halim yoktur) ve yine kibarca kusarım, batırmadan tertemiz.....ben prensesim evet....
kendisinin sarhoşlara asla tahammülü yoktur. en son izmirde semoyla beni arkada bırakıp koşarak uzaklamıştır. koca adamı tek başıma taşıdım.... işte dostluk, işte feraset......

@Klaus moruk bigun arkadas bloke oldu arabada gidiyoruz on koltugun cami acmis disariyi seyreden kopek misali bogazinida cama koymus disariyi izlio.
Bir ara baktim goz ucuyla bööö diye ses geliyor ajdjhdhd
Kim takip edicek bizi olm isaret birakiosun dedim ajdhdhdb
Ben kusmam oglum derken bile kusuyordu arabanin icine etti **Spam/Adversiting**
Benim de kafa güzel ona satasirken edirne istikameti yerine ankara istikametine saptik mk kurtköyde farkina vardim cok geldigimin absbdbdb
Erifcioglu pendiğe kadar kustu ama sjdndbnd

icmeyi bilmeyenlerin gelecegi bir durum. Oysa ayarinda biraksa ne kadar tatli o meret.

Yaptım valla hemde 'ben sarhoş degilim rahat birakin beni diyee diyee 'Beyoglu Meyhanesinin tam da ortasina iyyyy hala cok utanirim reklam olmustum :s

Hayatımda içmedim. İçmek nedir kusmak nedir bilmem çok şükür. ((

Kusacak kadar da icmeyiverin.. nedir bu kendinizle alıp veremediğiniz..
Baş ağrısı için ağrı kesici kullanırken bile üzülüyorum...
Ne başımın ağrısını ilac gecirsin.. ne de içki başımı döndersin......
Anlıyor musun beni..

Geri