Alkol kullanma sebepleri

Konu sahibi son olarak 4421 gün önce görüldü
Neden içtiğimizi unutmak içindir belki de

Alkollü insan yalan söylemez derler
bilmem ne kadar doğru ama coğunluğu keyiften içiyordur sanırım

bazen keyif bazen keder bazen de keyfekeder.

tapotalk'tan gonderildi.

Belli bir süre sonra ne için içtiğini unuyor insan.

Ya zevkinden ya kederinden alır,ikisinin ortası yoktur.

ayıkken düşündüklerini sarhoşken söyleme cesaretine ulaşabilmek içindir belki de, ne bileyim hiç oturup içmedim :honk:

içmek rahatlatıyor çünkü. lanet dünya ve insanlardan uzaklaştırıyor ve bu bi nebze de olsa huzurlu hissettiriyor. Yalnız içmek en azından bunlara sebep veriyor bende... İçen bilir nasıl bi duygu olduğunu :şirine:

Hiçbir sebep yoktur aslında.
İçmeyen insanın,derdi,üzüntüsü,kederi,sevinci,mutlu günü yokmudur sanki? Vardır,ama içmiyor işte..Sevincinide,üzüntüsünüde yaşıyor ama..bilmem anlatabildim mi?

Sonuç olarak,insan kendini avutuyor sadece..

Kışın yağmur yağdığından, yazın güneş açtığından,dünya döndüğünden,
meridyenler paralel olduğundan,buzullar eridiğinden,kutup yıldızı kuzeyi gösterdiğinden, ormanlar yeşil denizler mavi olduğundan....... xdxd

içmek isteyen için binlerce neden var yaa..

canı ister içer
bu bir tercihtir tıpkı içmemek gibi

Çoğuda gösteriş için içiyor ve bunu her fırsatta görsellerle süsleyerek belli eder tüm sitelere foto atılır yine mi sarhoşuz gibilerinden..

Alkol zevk işidir tabi biradan falan bahsetmiyorum bira koladan daha az zararlı olduğu içiyorum :D

unutmak için içeni de var ama keyiftir ya alkol oturup muhabbet edersin rahat uyursun gülersin vs.

Hiç zararını görmedim içmesini bildiğimden herhalde :)

yaşam biçimidir. ortada birinin sıkıntısı kilitli kapılar arkasında duruyorsa çilingir sofrası kurulur. başa gelen iyi bir şey varsa kutlama yapılır, sevgiliyle veya arkadaşla film izleniyorsa abur cuburun yanında boğaz nemlendirici, gazoz alternatifi olur. kitap okurken sigarayla birlikte satırlara eşlik eder. yemek yaparken bir yudum şarap mideye bir miktar şarap yemeğe usulüyle yemeklere aroma katar. uyumadan önce alındığında tertemiz uykulara gebedir. piknik gibi organizasyonlarda mangalı 3 saniyede yakabilmeniz için yardımdan kaçınmayacak arkadaştır. çeşitli karışımlarla başka bir içecekte bulamayacağınız lezzetlere ulaşabilen gurme içeceğidir. eve gelen misafire soğuk bir günde içini ısıtacak, sıcak bir günde ferahlık verecek ikramdır.

gibi sebepleri olabilir.

Alkol için hiç bir neden yoktur. Sadece YALAN vardır. Siz anca kendinizi yalanlarla avutarak içmeye çalışın.

Geri