Alkol kandan ne kadar sürede atılır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Alkol kullanımı gün geçtikçe artmaktadır. Biradan rakıya, viskiden votkaya kadar çeşit çeşit içki tüketilmektedir. Artık su yerine tüketenleri de mevcut.
Alkol ve alkollü içecekler alkol oranına göre 48-72 saatte; yani 2 gün - 3 gün arası bir sürede temizlenmektedir vücıttan.

Ne anlıyosunuz ki alkolden, sigaradan :((((

33 gün olmuş tertemizim.

Alkol kadar iğrenç bir şey olamaz. İnsanı insan yapan iradeyi elinden alıyor. Başka bir şey yapmasına gerek yok.

Alkol kadar iğrenç bir şey olamaz. İnsanı insan yapan iradeyi elinden alıyor. Başka bir şey yapmasına gerek yok.

Ağzıyla içmeyenler için geçerli bir durum bence söylediğiniz.

Japonlar yapısal olarak 1 bardak birayla bildigin sarhoş oluyorlar :kiki: haram olmasa herkes içerdi bence..

Valla orasını bilmiyorum artık. Sonuçta o etki için içiliyor. İçene saygı duyarım, içtiğinde uzak durduğunda o ayrı konu.

Bende düşüncenize kesinlikle saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi içenin kimseye zararı yoksa sıkıntı yok..

Bende düşüncenize kesinlikle saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi içenin kimseye zararı yoksa sıkıntı yok..

İster istemez içmeyen huzursuz oluyor. Arkadaşların suyuna giderdim bu durumlarda. Ayıldılar mı çıkarırdım acısını.

Bilmiyorum çok itici geliyor. Yıllarca aynı evde kaldığım ev arkadaşım yediğimiz bir giderdi, ama alkol aldığında yanına gitmek istemezdim mesela. Zarar gelir mi gelmez mi şüpheye düşmek var birde. Anlata bildim umarım.

Geri