Alkol aldıktan sonra romantikleşip sevgiliyi aramak,sms yollamak...

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Alkol aldıktan sonra romantikleşip sevgiliyi aramak,sms yollamak...

Not: Ben alkol kullanmadım , doğruluğunu bilmiyorum ama öyle olduğunu söylerler.

Beni eaki erkek arkadasim bir kez aramisti sarhos aglak zirlak vaziyette bi de dayilanmiyor muydu gulmekten konusamadim.:D benim basima gelmedi hic zira ben hic kendimi Kaybedene kadar icmedim. Alkol un cesaretlendirdigi de bir gercekm o yuzden 1 sarhoslar 2 deliler daima dogru yu soyler.;)

Romantikleşmekle alakası yokta bazı insanları mutlu eden şeylerden biride alkoldür. O şevkle büyük bir cesaret edinir ve aklına eseni yapar bu da genelde sevgiliye yada sevdiğine karşı olur (:
Ve sonuç genelde pişmanlık olur ama sarhoş insana kulak verin çünkü doğruları söyler ;d

Alkol aldıktan sonra bile romantikleşemiyorum. ;(

Bu arada;

romantikleşemiyorum

Doğrumu yazdım ;S

Romantikleşmekten ziyade alkolün etkisi ile kişiye cesaret gelir ve hissettiklerini belki de normalde söyleyemeyeceği şeyleri dürüstçe söyler

Sadece alkolle romantik olcaksa olmaz olsun, odun kalsın hep. :kiki:

Ben Alkol almadanda cesaret gösteririm sarhoş olmama gerek yok yani:d Ama bazı İnsanlar çok gurur ve inat yapar alkolün etkisiyle bence o gururda inat da ortadan kalkıyor yanı azda olsa romantik olabilirler "kalaslar":d

Bende bu var ya.
Sabah attığım mesajları okuyup utandığımdan iki gün kaçıyorum kızdan. : (

ucuz yollu manayı buldum demek alkolün değil akılda olanı biraz cesaret aşılayıp yerine getirmek.
kaliteni düşürmek istemiyorsan yapmamalısın yapmamalılar

Bahane hazır " Dün çok içmistim, hatırlamıyorum seni aradığımI. Sahi ne dedim"

Tabi o anda tek cevap gelir "Bende konuştuğunu anlamadım, demek ki sesin o yüzden tuhaf geldi. Neyse. Hoş çakal"

Ve telefonlar kapanır, ekrana bakılır.

Evet olduqum ortamlarda bu konuların olduqunu qerceklestıqını qoruor duyuorum. Zamanında bende yapıomusum sabah olduqun da neyın ne olduqunu oqrenıodum tabı ki :) Ukala Sözler arkadasımızda quzel bir noktaya deqınmıs dedıqı qıbı 'bahane hazır '

Ben bunu en son yaptığımda birine çıkma teklifi etmiştim.Aklım başındaydı gayet.

Hayır hayır sakın yapmayın sesinizden anlar hemen harflerin yazılışından bile anlıyorlar.. Alkol aldıysakta dağıtmadık ya üstü başı..Akıldan geçen her şey söylenir telafisi olmaz..

Alkolün cesaretlendirdiği muhakkak, hatta bi arkadaşım o kadar çekingendi ki. Artık iyice alkol al, ondan sonra ara demiştik ve nihai son mutluydu.

Geri