alka-seltzer

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
selam arkadaşlar. bu ilacı alkolden kaç saat sonra alabiliyoruz bilen var mı? öncesinde alınıyor mu? :/

alka-Seltzer, mide rahatsızlığı ve/veya hiperasiditenin başağrısı ile birlikte görüldüğü, örneğin aşırı yeme ve içme sonrasında, hızlı ve etkili bir tedavi sağlar. Alka-Seltzer'in etkinliği, yatarken alınan dozun sabahleyin tekrarlanması ile artar.

Alka-Seltzer, ayrıca migren, adet sancıları, soğuk algınlığı ve griple birlikte olan ağrı ve rahatsızlıklar ile diğer ağrıların giderilmesinde kullanılır.

yatmadan için dio e ben yatmıcam ne zaman içiceğimi bilmiyorum

sabah alırsın bu gece alma alkolle birlikte ilac kullanılmaması tavsiye edilir.

Alkolü al ama ilacı alma. :) Ne var alkol olarak?

alka-Seltzer, mide rahatsızlığı ve/veya hiperasiditenin başağrısı ile birlikte görüldüğü, örneğin aşırı yeme ve içme sonrasında, hızlı ve etkili bir tedavi sağlar. Alka-Seltzer'in etkinliği, yatarken alınan dozun sabahleyin tekrarlanması ile artar.

Alka-Seltzer, ayrıca migren, adet sancıları, soğuk algınlığı ve griple birlikte olan ağrı ve rahatsızlıklar ile diğer ağrıların giderilmesinde kullanılır.

yatmadan için dio e ben yatmıcam ne zaman içiceğimi bilmiyorum

bi bardak viski doldur höpürtdet gitsin

Bana hep zıkkım iç derler. Sana bir şey demiyorlar mı?

forumdan aldığın farmakoloji tavsiyesine uymayı düşünüyor musun gerçekten? :ddd

alkol alındığı gecelerde, yatmadan önce içildiği takdirde sabah karşılaşacağınız baş ağrısını önleyen ilaçtır.

gece içmeyip de sabah kalktıktan sonra içerseniz pek de bir işe yaramıyor.
- denilmiş.

doktorx bey cevaplasın ,

bizim böyle haplara hiç ihtiyacımız olmadı.

Geri