Alizade ve Lvbel C5'in yeni şarkısına inceleme!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

LvbelC5 ve Asya Alizade'nin ve Akdo'nun çıkardığı 'Kahpe' şarkısının hem sözleri hem de klibi müstehcen bulundu. Hav Hav Hav’dan sonra Kahpe de tepki çekti. Alizade ve Lvbel C5'in yeni şarkısı hakkında inceleme başlatıldı.​

Alizade, LvbelC5 ve Akdo'nun ortak çalışarak çıkardığı 'Kahpe' adlı yeni şarkısı, sosyal medyada tepkilerin hedefi oldu. Şarkının hem sözleri hem de klibiyle toplum ahlakına uygun olmadığından ötürü inceleme başlatıldı.
'Namusumu unuttum mahallede' gibi ifadeler ile klipteki müstehcen sahneler büyük tepki çekti.
6t6i.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI
TV100’de
yer alan habere göre, Kahpe klibi hakkında inceleme başlatıldı.
LvbelC5’in 'Hav Hav Hav' şarkısı da eleştirilerin hedefi olmuş ve gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle CİMER’e şikâyet edilerek yayından kaldırılması istenmişti.

ii.webp

iii.webp

juu.webp

Son düzenleme:
Joker şunlara toplu şekilde P7'de geçirse hiç böyle şeylere gerek kalmayacak aslında.
Hadi Mete hadi.

Böyle b*k gibi saçmalıkları dinleyerek vaktinizi çöpe atmayın.
Yeni nesilin b*k gibi müzik anlayışı var derken Emre Fel gibi iyi işler yapan bir arkadaşın sahnelerde olması umut verici.
Emre Fel dinleyin dinletin.

Sonra diyonuz ki şeriat ne vakit gelir.

valla kıza sürekli "or.spu" gibi yakıştırmalar yapılıyordu her yerde, çıktı o da "ben k*hpeyim" dedi tıkadı herkesin ağzına lafı...
müthişsin bebeyim...

Muzik ile alakasi bile yok gelinebilecek lirikalitede en vasat en dip nokta.
Muzik olarak bakmazsak klipte olumlu gordugum tek sey alizadenin gtu.
Zaten bu insanlar sosyal mesaj vereyim. Muzigi seviyorum gibi seyler ile klip uretmiyor. Adamlar nasil para kazanacaklarini biliyorlar ibrahim tilaverden hallice...

Z kuşağı eğleniyor arkadaşlar diyecek bişey yok

Bu alizade’yi görünce cinsel dürtülerim sönüyor ne varsa sks adına tiksinme geliyor

Geri