Alışverişte Pazarlık yapar mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yapmak isterim ama asla beceremem alır çıkarım esnafla gereksiz sohbeti sevmiyorum.

Yapamam hatta geçenlerde yaşadık kibarca durumu söyledim “ben pazarlıktan pek anlamam yapamamda diye” karşımdaki kişi sağolsun kendiliğinden indirim yaptı :> buda bir nevi taktik mi oluyor bilemem ama bilerek yapmadım :)

Yapamam hatta geçenlerde yaşadık kibarca durumu söyledim “ben pazarlıktan pek anlamam yapamamda diye” karşımdaki kişi sağolsun kendiliğinden indirim yaptı :> buda bir nevi taktik mi oluyor bilemem ama bilerek yapmadım :)
Kahkaha attım ya inan bunu bende çok kez yaşadım çirkef olmayınca adamlar kendiliğinden yapıyor Sjsjssj

Ya bazıları çok tatlı yapıyor esnaf olsan yok diyemezsin ama bazıları da azrail gibi canını alana kadar uğraşıyor : D

Aslında daha çetin olmayı arzu ederdim fakat maalesef fiyatı neyse hiçbir indirim talep etmeden öderim.

alinti yapinca nasil yazdiysam kendi yazdigim sen yaziyormus gibi cikti .p o yuzden silip duzelttim

aman burnunuzdan kil aldirmayin pazarlikta yapmayin heh .p size her sey mustehak.....

Geri