Alışverişte burçlar gözü tokmu yoksa aç gözlü mü?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Yakıştığını düşünürsem zaten alıyorum, beğenmek sıkıntı bende.

yeteri kadar harcama yaptıysam geri kalan kısmını diğer aya bırakabilirim, eved…

zor beğeniyorum, bulunca da kaçırmadığım doğrudur….

Alisverisde tamamen yanlis bir bilgi.koc burcuyum

Tutumluyum; eksiklerim varsa gider alirim. Yeniligi severim ama yerine gore. Cart curt para harcamam esyalara.alisverisdede bir erkek kadar slklciyim. Girerim magazaya alacagimi alir cikarim.. 3-5 saat harcamam kiyafet alisverisinde :=/

Koç özetim gerçekten herşey hevesim bitene kadar ve bu bazen kötü oluyor...

normalde gereksiz şey almayı çok sevmem, işime yarayanı alırım ama bu aralar hiç bu bana yeterci bir boğa değilim, sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum, kredi kartını bedava sanan akasya durağı zeyno'yum resmen... kargo kutuları boy boy dizilince insan içinden ''olamadık ki bi infu markalar yollasaydı bunları'' diyor ama neyse... canım sağ olsun, benden önemli mi? <3

normalde gereksiz şey almayı çok sevmem, işime yarayanı alırım ama bu aralar hiç bu bana yeterci bir boğa değilim, sürekli ama sürekli bir şeyler alıyorum, kredi kartını bedava sanan akasya durağı zeyno'yum resmen... kargo kutuları boy boy dizilince insan içinden ''olamadık ki bi infu markalar yollasaydı bunları'' diyor ama neyse... canım sağ olsun, benden önemli mi? <3
Senden önce Temu’yu farketmemişi bile gümrük
Adamların vergilerine incir ağacı diktin kjkjkjkj

Geri