Alışveriş yapan kadın mutlu mudur?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Eskiden gereksiz ve pahalı şeylere para dökmüş birisi olarak şahsen bana hiç mutluluk vermiyordu çünkü hep daha fazlasını alırken buluyordum kendimi fakat neyse ki sadeliği benimsedikten sonra ihtiyaç harici alışveriş takıntımı yendim.

Mutsuz sayılmam. Mutsuz iken asla alışveriş yapamıyordum. Nefes almaya bile hevesim yoktu. Zorunlu olmasa bırakın alışveriş merkezini, tuvalete bile gitmezdim. Yani alışverişe gitmek mutsuzluk alameti değil.

Alışveriş yapınca anlık mutlu oluyorsun da.. eve geldiğinden "niye bu kadar abarttım ki sanki" diyip tekrar mutsuz oluyorsun...

Kendim için pek bir şey almam. Ama çocuklarım için almaya çalışırım.
Onlar mutluysa bana yetiyor. Bu anlamda dolaylı olarak alış veriş yapan kadın mutludur.:)

erkekler de mutludur. bir de para vermesek daha mutlu olacağız tabi.

alisveris esnasinda mutluyum. begendigim ve sevdigim urunleri alinca mutluyum. yeni aldiklarimi dolabima yerlestirirken mutluyum. moral verir, motive eder. bolca pozitiflik saciyor :d

Kardeşim alır, alır, alır, ne görse alır. Sonra da çöpe atmaya kıyamaz hediye eder. Dolabım bir sürü giymeyeceğim gömlek dolu. Hiç açılmamışlar.

ben ise mutluyken alışveriş yapıyorum.

bu ara hiç mutlu olmuyorum. neye ihtiyacım varsa hemen bulup alıp çıkmak istiyorum ama o da mümkün olmuyo. çünkü kararsızlık çünkü seçicilik….

ben bile mutlu oluyorum, düşünsene ülke şartlarında alışverişe ayırabilecek para var harcayabiliyirsun.
mutluluk sebebi

kadın olmak zor
ne yapsan bişey diyorlar
yapmasan da diyorlar evet

Geri