Alişan’dan “etek” çıkışı: Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sahne bir şov dünyasıdır,burda giyilen kıyafet,yapılan makyaj için kötü bir söz demem fakat günlük hayatta bu tip saçmalıklar olamaz.Erkek,Erkektir.kıyafetler,tavır,hal bellidir. "digital platform içerikleri,topluma örnek olması gereken kişiler,moda ikonları" vb gibi oluşumlar sebebiyle toplum yeni çağa evrilmeye çalışılıyor,genç kızların ağzından küfür eksik olmuyor,erkekleri söylemiyorum bile.kendi toplumumuz zaten cahil geri kalmış bir medeniyet olma yolunda ilerliyor.bu tarz özentilere bizim toplum açık,bunu sadece sosyla medya kullanan ve hava atmak için alınan cebinde parası olmadan alınan telefonlardan görebiliriz.konu da alişanın haberini okumadım,kendi görüşümü yazdım..

Bence Alişan bir erkek çocuğu babası olarak endişelerinde çok haklı anne baba değilseniz anlayamazsınız her geçen gün daha da çoğalıyor bu tarz şeyler ve ne yazık ki insanlar iyiden iyiye benimsemiş gibiler yorumların çoğu da bu yönde üzücü

Agalarla cok uzun etek giyip icimizde bisi olmadan turlarken;
images (57).jpeg

Babasızlıktan bunlar hep... Zamanında yenilmeyen dayaktan yamuklar. Oysa dayak öyle mi döve döve düzeltir :d

Geri