Alişan’dan “etek” çıkışı: Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şarkıcı Alişan, son zamanlarda etek giymeleriyle gündem olan ünlüler hakkında konuştu. "Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar” diyen Alişan, “Ama burası Türkiye, işlemez” dedi. Alişan, “. Kime kimseye karışamaz demokratik bir ülkede yaşıyoruz ama bunu örnek olarak benim çocuğum daha 5 yaşında, örnek almak isterse o zaman tehlikeli” dedi.

Eser Yenenler'in programına katılan Sefo, etekli pozuna gelen linçlerden sonra "Etek keyifli bence neden kadınlara kaptırdık onu bilmiyorum yani. Püfür püfür abi!" diyerek eleştirileri tiye almıştı.

Bartu Küçükçağlayan da konserine etekle çıkmıştı. Çağlayan daha önce de konserinde tütü giymişti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan, etek giyen ünlülerle ilgili, "Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar. Ama burası Türkiye, işlemez. Kime kimseye karışamaz demokratik bir ülkede yaşıyoruz ama bunu örnek olarak benim çocuğum daha 5 yaşında çok fazla bunu görürse örnek almak isterse o zaman tehlikeli olur, o zaman olmaz” dedi.

Kaynak

1711263095076-yeni-proje-2024-03-24-t-095117.577

640xauto.jpg
6491fc65e4bfdc1f100f7fc9.jpg

Haklı aslında cinsiyetleri ortadan kaldırma ve insanları tek tipleştirmek üzerine bir toplum mühendisliği söz konusu. Kadınlara maskülen özellikler özendirilirken, erkeklere feminen olun öğütleniyor.

Axl Rose çok uzun yıllar sahnede etek giydi ancak onunki sahne şovuydu. Bu örneklere ise anlam veremedim, amaç nedir?

98226d82bcba2b1b19633dc37a9e91b7.jpg

'evleneceğim kadın terligmi ayağıma getirecek'
'erkek çocuğum olana kadar çocuk yapmaya devam edeceğim'
'evleneceğim kişi basinda hiç yer almamış, kendisi temiz, ailesi temiz'
'eda çok güzel ve seksi olsa evlenmezdim'
'düğün tarihimi cumhurbaşkanımızın takvimine göre belirleyecegim'
'erdoğan bu ülke için büyük bir şans, bana yalaka demeleri umrumda değil'

alişan etek giyse bu kadar ezilmez ve küçülmezdi.

Kendisi dar paçalı, tayt pantolonlu, püsküllü ayakkabılarla ortamlara girmesini biliyor tabi. Ama esas sorun o değil. Bir tür orta yaş ünlü sendromu yaşıyor. Hayatı boyunca belki 20 kitap okumamış ama toplumsal hayata dair bir şeyler söylemek ve görüşleriyle de gündem olmak istiyor. Lise mezunu sosyologluğun, onunla birleşen arabesk fikirlerin çarpacağı kalın duvarlar var bu ülkede. Onlara da sert şekilde çarpıyor. Fazıl’ın “arabesk yav.şaklığından utanıyorum” lafı bu tür durumlarda hep aklıma gelir ve hak veririm. Kızmayorum. Adamın hem yetişme tarzı, hem görgüsü, hem de kapasitesi bu. Farklısını bekleyemeyiz. Yalnız rol icabı da olsa yaptığı açıklama ile şu fotosu çok epik değil mi : ddd

IMG_3157.jpeg

Son düzenleme:
dikkat çekmek için yapılan şeyler
bişey olmaz

Etek hoş değil ama şu varki eskiden pantolon erkek giysisiymiş kadınlar özenip giymişler burdan yola çıkılırsa sessizlik olabilir

etek giy alişancım güzel bir toplum oluruz

Geri