Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takvim yaprakları 2016'nın ilk günlerini gösterirken Emre'den aldığım "sözlükteki alıntılara dikkat edelim arkadaşlar" uyarısıyla birlikte editörlüğün bana verdiği yetkiye dayanarak konulara bodoslama dalmıştım.
O zamanlar yönetici kimse yaptığı müdahalenin sebebini belirtmekle mükellef olduğu için "alıntı yasaktır", "alıntı kuralına dikkat edelim" gibi klişe şeyler yazmak yerine "alıntı yapanın babaannesi kaşar" yazmayı düşündüm. Sonra bunun da vur deyince öldürmek olduğuna kanaat getirip daha ılımlı ve akılda kalıcı bir şey yazmaya karar verdim. Bu jenerik laf da öyle ortaya çıkmıştı.
Orijinali "pürüzsüz bir cilt hayal değil!" şeklindeki bi bakım kremi reklamıydı.