Alıntılaşmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Som derece sakıncalı bulduğum, helehele erkek erkeke alıntılaşmayı aşırı sakıncalı üst düzey bulurum.

Asla alıntılaşmamalıyızdır, ne yani burası Yonja mı?
Lütfen buna bir somverin.

Her alıntılanınca, gidip elimi yüzümü yıkarım, ay sanki yattık ne var ya demeyin.
Ff... İstemiyorum belki annem kızıyor?

Seslenin lütfen. @ diye bir şey var.

benle de kimse alıntılaşmıyor zaten, ne kadar da sevilmiyor ve kusmuklara maruz kalıyorum varya. kıymetini bilmek lazım böyle sevilmemelerin. neyse ki mağarama yeni bir delik açtım ve artık daha havadar.

Som derece sakıncalı bulduğum, helehele erkek erkeke alıntılaşmayı aşırı sakıncalı üst düzey bulurum.

Asla alıntılaşmamalıyızdır, ne yani burası Yonja mı?
Lütfen buna bir somverin.

Her alıntılanınca, gidip elimi yüzümü yıkarım, ay sanki yattık ne var ya demeyin.
Ff... İstemiyorum belki annem kızıyor?

Seslenin lütfen. @ diye bir şey var.
böyle mi

Bir cok konu da oldugu gibi,Mastor bey bu konuda da bariz hakli.Foruma gonderdigi her mesaj da,incr nuanslar var.Dikkat...

Ay ne alaka ya nerde haklı o zaman etkileşim içeren sitelerde olmayın… her alıntılayanlar yavsamıs mı oluyor çok bağnazca bir düşünce
Sizde alıntılaşmayın düşünceniz ile yaptıklarınız uyumlu olsun pls
Bir cok konu da oldugu gibi,Mastor bey bu konuda da bariz hakli.Foruma gonderdigi her mesaj da,incr nuanslar var.Dikkat...

Son düzenleme:
Ay ne alaka ya nerde haklı o zaman etkileşim içeren sitelerde olmayın… her alıntılayanlar yavsamıs mı oluyor çok bağnazca bir düşünce
Sizde alıntılaşmayın düşünceniz ile yaptıklarınız uyumlu olsun pls

İroni yapiyor kardesim Mastor.Ben de bu yonde mukabele de bulundum.Mesajimin siz de bu yonde-ciddi- bir zehaba neden olacagini bilsem,sonuna random eklerdim.

Tum GS taraftarini kendine Asik eyleyen Angie hanim cozmus mevzuyu. : )

İroni yapiyor kardesim Mastor.Ben de bu yonde mukabele de bulundum.Mesajimin siz de bu yonde-ciddi- bir zehaba neden olacagini bilsem,sonuna random eklerdim.

Tum GS taraftarini kendine Asik eyleyen Angie hanim cozmus mevzuyu. : )
Evet random atınca ironi olduğunu rahat anlıyorum hskdkdkd Tm bb o zaman xd

Forumlar artik demode oldu , insanlar daha farkli ve mekanigi kolay yerlerde takiliyor. Ayrica live konusmak varken yazip alinti beklemek yaslandigim icin sabir sinirlarimi zorluyor...
10 senedir "usteki uyeyi taniyormusun" Konusuna evet yazmak "kime pandik atip kacardin" Gibi konulara girmek haricinde donem odevi icin burada takilan var mi? Herkes bir nebze de olsa ihtiraslari icin burayi kullanmakta hakli. En rahibimizden en azizemize kadar herkesin hakki
Mukreminin silikonlu gotumu , mikaraunun ladyboy olusumu konulari icin buradayiz km takar alintiyi hastagi aga...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mastoru alintilamak...
Birer fiski icer miyik?

Kimisi de suyunu çıkarıyor kardeşim, alıntılıyor da alıntılıyor. Mevzu uzuyor. Artık konu neydi, hayat amacım ne, doğru yerde miyim, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi... bunları sorgular hâle geliyorsun.

Alıntılaştık diye damatlık falan bakmıyorsunuz inş..........

Geri