Alıntı Sözler

Konu sahibi son olarak 438 gün önce görüldü
Her şey bittiğinde, düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.

Aliya İzzetbegoviç

Maddi hayata meyIedenIer için hayat deniz suyu içmeye benzer, ''İçtikçe susarIar, susadıkça içerIer."

İbn Arabi

Yoksullaştığınız zaman sadaka veriniz ki, Allah da kendisiyle ticaret yapmışsınız gibi size bol rızık versin.

Hazret-i Ali

Sevgilinin lütfunu gördüğünüz zaman sevmek kolaydır. Peki ya kâhrını görünce de sevebilir misiniz?

İskender Pala

Siz beni insanlıktan, saffetten, samimiyetten, sevdadan iğrendirdiniz.

Reşat Nuri Güntekin

Geçmez deme geçer. Her şeyin dönüşü var. Günahın bile affı var. Düzelmez deme düzelir. Geçmişin telafisi gelecektir.

Nazan Bekiroğlu

Ve hayatımda aynı anda hiç böylesine kendimden kopmuş ve bir o kadar da kendimde hissetmemiştim…

Albert Camus

Fazla tevazunun sonu, vasat insandan nasihat dinlemektir.

İbn-i Haldun

Bizim oralarda "seni seviyorum" denmez, "kurban olurum sana" denir.

Neşet Ertaş

Biri size kızdığında, söylediklerini sakın unutmayın.

Victor Hugo

Bir şeyi gerçekten isterseniz, bütün evren onu gerçekleştirmek için iş birliği yapar...

Paulo Coelho

Ah insanların şu hırsları, yaygaraları ne acınası şeylerdi.

Virginia Woolf

İnsana imtihan olarak özlemek yeter! Bir şehri, Bir sesi, Bir nefesi.. Cahit Zarifoğlu

"Benim hayatım, benim seçimlerim, benim hatalarım, benim sorunlarım, benim yalnızlığım; Yani özetle: Sizi ilgilendirmez."

C. Bukowski

Hayallerinizi küçümseyenlerden uzak durun! Ruhu küçük insanlar başkalarını da daraltmak, azaltmak ister. Mark Twain

Bir genç kız 24 yaşına kadar, hayatının erkeğine rastlamadıysa dünyada ondan talihli insan yoktur.

Deborah Kerr

Bize bir kaç deli gerek, şu akıllıların yol açtığı duruma bak

! Bernard Shaw

Bize kalmayacak dünya için, bize kalacak günahlar biriktiriyoruz.

Malcolm X

Özü sözü doğru olanların ortak yönü de budur: Karşısındaki kişinin de içten konuştuğunu sanırlar.

Khaled Hosseini

Geri