Alıntı mesajı imza yapma furyası..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bu akımı ilk kim başlattıysa sevgilerimi sunuyorum..

• Kahkaha
Tepkiler: 0
10 küsür senedir aynı avatar, aynı imzam ile guinness rekorlar kitabına girebilir miyim ?

biri beni övdüğünde bu mümkün olan tüm şekilde sizlere de ulaşmalı arkadaşlar, üzgünüm.

tarafıma edilen hakaret ve kötü söylemleri imzamda sergilemek en doğal hakkım........

Şu mesajı steam profilime değilde forumda yazsaydı bu yorumun sahibi arkadaş kesin bunu koyardım;

-rep desperate for attention and comments to prove that he is good. he is a garbage piece of shit turk with wallhack. honestly youre a piece of shit. wouldnt hate to hear that you died in real life.

Ben ilk iç oğlanı ya da malumatta gördüm. İkisinden biri Crop'un mesajını alıntılayarak koymuştu imzasına. Yamulmuyorsam.

Fakat istikrarlı bi şekilde devam eden benimdir sanırım djdhd

Konuyla alakasiz fekat soylemeden gecmek istemiyorum, oggy'nin profil fotosu ne hoş, kadin olaymis ne muyendisler dohtorlar istermis onu....

ben Larien hanımın ; ''stockholm çık şu konudan'' postlarını toplayıp imzama koymayı düşünüyorum. şu an arşivimde 5 tane falan var sjgfdfsd

millet bir şey başlayınca onun peşine düşüyor
bitince karmanın peşine
sonra yine düşüyor
sonra yine karma

Ya şimdi ne desem laf soktum sanacaklar. O yüzden yorum yapmıyorum asdasdeaadd.

Bunu babam da yapsa düşüncem değişmez, arkadaşlar bu V A R O Ş 1 tavırdır. Derhal terk ediniz.​

Görüntü kirliliğine sebebiyet vermektedir.

Annanın geçenler de benim için yazdığı o cümlesi eklenmelik tam..

Geri