Güneşin Doguşu Senin OLsun. Birtanem Güneşin Batışı Benim OLsun Bütün İyiLikLer Senin OLsun. MutLuLukLar Sana kaLsın KötüLükLer Benim OLsun. SigaraNın Kokusu Gibiydin. Üstüme Sinmiştin NasıLda Fark Edemedim O yokLugunu Yanımda DUrdukca YOkLugun icimde Büyüdü. Zaman Bizi NereLere GÖtürdü. Seni Başka Bİr Şehre Beni iSe YOkLuguna Sana AnLAtacak Cok Hİkayem Vardı AnLatamdan SöyLemeden Gittin İyiki AnLatmamışım. İyi Sana daha COk Bakmamışım. Hani Bana diyordun. Ya Bakma Bana öyLe Diye .Gercekten HakLıydın. Gercekten Sevemeden Gittin. SeviLmeden yok oLdun. BizLer Sevgiye Önem Veren BeLkide Sevgiyi Kendimizden Daha COk Seven Biriyiz Ama DOgru Kişiyi SevebiLmek Onu Gercketen TanıyabiLmek COk Zaman aLır. Ben Seni iLk GÖrdügüm Günden beLLi İcimde Korku İcimde Göz Yaşı Büyüttüm.Şimdi sana Ne SöyLemeLi Sana Ne anLatmaLı Bütün GeCe beLkide Bİr Sabaha Kadar bunLArı Düşündüm. AnLatamadan SöyLemeden Gidişin. Benden Birer Zaman Birer Vakit aLdı. Giden Zamanın GeLen YOkLugun OLdu. Tek Şey Ögrendim. Son Gidişin Ve Bİr daha Dönmemek Üzere Oldugunu.Ben Her SAtırdı Her keLimede SAdece Şunu SöyLedim Eger Bİrgün Seni Sensiz Ve SeDa`Sız Bırakırsam Beni Affet Diye . Ya Sen YOk oLacaktın Yada Ben öLecekti`m aLıntı Yapmadan SevebiLmek Özenti OLmadan SöyLeyebiLmeyi Başardım. anLadımki Hatayı Burda Yapmışım. beLkide YaşantıLarımdan YaşadıkLarımdan Sana bir birer Örnek GÖsterdim. Şimdi Sana Ne SÖyLemeLi Yada Ne anLatmaLı Derdinde TakıLı kaLdım. İşte bu Hikayemiz Adını YokLugun Koydum. İcinde NeLer AnLatır Sen DegiL BaşkaLArı Okuyacak. Kimi Cok Yazık oLmuş Gibi iSe Way Be o deLİkanLı Gercekten Sevmiş Diyecek. Biz keLimeLeri Kendi diLimizLe Kendi eLLerimizLe Yazdık. Tipki Bir Bİrimizi Yazdıgımız Gibi.Sen SeD`a`Lara Gittin BenSe Sessiz`Lere. COk BekLemedim Seni PasLanmış DemirLerin Arasında COk isLandım Seni AgacLar aLtında bekLerken. COk doLaştım O gEzdigimiz Issız SokakLarda BeLki O SokakLrda KarşıLar SArıLır BOyunana Seni Seviyorum Ne Olur Gİtme Derdim. beLkide Kendi Kendime. Hikaye Uydurmuştum. GaLiba Pes Etmiş. GaLiba YOruLmuştum. O Gece Seni Düşünmeden YAttım. Sabah Bi kaLktım ki ÖgLen oLmuş. İşte YOkLugunda böyLe Geçseydi Ben Bunu SeSiz Ve SeDa`SızLara Yazmadım GüLüm. Sana HoscakaL DiyebiLmeyi Düşündükce. AgLAr beLkide Sacma buLurdum. Sana İki keLİme SöyLemeden Sessiz Ve SeDa`SızLara Gitttin. Demekki Bunu Hak Etmişim. YaDa. Sen Bunu Bana biLerek Yaptın. Biz bu Oyunu Oynadık GüLüm. Oynadık. Ama. Gec Uyandık. Kimi Birini Sever Yerine Başka birini buLur . Biz Yeni Birini buLmak Yerine Var Olanı Yaşatmayı Denedik. Her Denedigimizde Başarız OLduk. Tipki Bir COocgun ErkenLige Gİrmesi Gibiydi.Ben Her Aynanın iKİNCİ yüzü Olduguna İnanırdım SenSe O Her Aynaya Baktıgında. Beni DegiL Kendini Görürdün. beLkide Ben Senin YOkLugunu GÖrmeden. Sen Bana Bu YokLugu Yaşattın. Benden Yana Tüm HakkaLarım Ve ŞArtLarım HeLali Hoş oLsun GüLe güLe Gİt Sevdigim..