Alin - Islak Kek

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu kimse açtımı bilmiyorum ama hemşerisi olduğum için ben açmaya karar verdim : )

Alin özünde çok iyi ve dobra biridir bazen sohbet etme fırsatı bulurum forumda gayet neşeli mantıklı bir arkadaşımdır: )

Genelde bana geveze diye hitap etmeyi sever forumca sevilir. Herşey gönlünce olsun Alin

Hep burda bizimle kal : )

Onu ilk geldiğinden beri nedensiz seviyorum.
Durusunu,yorumlarını,kendisini oldukca güzel ve hos buluyorum :dyg:
Bir de meslektaş oldugumuzu öğrendim ,ısınan kanım birden kaynayıverdi ona .p
iyi ki burdasın,hep burda ol,hiiç kaybolma..
özlerim biliyorsun : )

Evet, tarafımızcada sevilen biridir o.
Devamlılığını dilerim.
Değerli Alin.

Profilinin tüm öğelerini çok becerikli seçiyor, rastgeldiğim kadarıyla mesajlarını da bu bütünlüğe uygun buldum.

Kimselere benzemeyen, kimselere benzemek istemeyen kendine özgü farklı bir tarzı var. Yaptığı yorumlarda hiçbir zaman ölçüyü kaçırmıyor. Bu aralar kızlarla çok haşır neşir ama o kadarda olsun;p
Anlık ruh hali değişimlerinin fazla olduğunu düşünüyorum.Suratsız olduğu zaman bana çok benziyor ve alınganlık yapabiliyor;p Sporcu kişiliğini ve müzik zevkini beğeniyorum.Şarkıları sayesinde ne dinleyeceğim derdinden kurtuluyorum =) Samimiyetine inandığım nadir insanlardandır.Her şey gönlünce olsun. ; )

Varlığı ile güldüren,forumun son dönemde kazandığı en güzel değerlerden biridir Alin
Ruhu okşayan bir naifliği ve insana güven veren bir içtenliği vardır
Seviliyorsun...

cidden bu yazını okuduktan sonra, 15 yasıma geri donup, sana bembeyaz papatyalar vermek isterdim..

Forum içerisinde ''çizgisini hiç bozmadı'' diye bir tabir var, yahu tanışmıyoruz, gözlemlediğim kadarıyla Alin ''çizgisini hiç bozmadı''

Alin, adanalı olması benim için apayrı.
Adana'ya gittiğimde görüşeceğim kişilerden birisi de şeker küpü alin olacak.
Yorumları,duruşu,sakinliği her şeyi ile candan birisi.
Umarım kimse bu halini bozmana sebebiyet vermez.

Spor yapması ve o tatlı güzel yüzü ile ilgimi çok çok çok çekmekte: )

Alin kocaman bir yuregi var çok sevecendir hemşerim olduğu için ayrı gurur duyarim onunla ve çokta yardımseverdir yüzünden gülümseme kalbinden iyilik hiç gitmesin :)

Mükemmel güzellikte bir üye. Çok nazik ve çok hoşş biri
Güzellik ya...

Onu tanımak kadar konuşmak birşeyler paylaşmak çok güzel bisey çok sıkı bir arkadaştır bana yaptığı şakalar ve samimiyetini hep sevdim ne kadar geveze desede alınmayıp gülümsüyorum seviliyorsun :çiçek: @Alin

Hanımefendidir ve forumun güzellerindendir hiç değişmemen dileği ile:)

Simdi böyle sirin gibi bisey.
Cok tanimiyorum ama Nickini görünce bi sakinlik geliyor bana. sinirlerim yatisiyor sanki :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri