aliexpress hakkında ?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
burnumu sokmasam olmazdı. yüklü gireceğim. kullanan var mı feedback alalım.

Icin rahat olsun hicbir sikinti yasamazsin. Hatta yanlis gonderdikleri seyi geri istemiyorlar bile .) yenisini gonderiyorlar. Bide saticiyla once irtibata gec alacagin urunu iyice sor. Kiyafet turu hicbir sey almamani tavsiye ederim zira onlar bize gore daha kucuk yapili oluyor. Yada 2 beden buyuk filan al. Telefona appini yukleyince gelen mesaji aninda gorebiliyorsun.

Aliyi bilmem ama ebay da gumruk kotasi vardi ben alisveris yaparken suan kat dolarsir vilmiyorum.

Ve saticinin guvenilir olduguna dikkat et. Gerisi normal tr alisverisi gibi basit.

Tek sorun aldigin urunu unutuyosun bir ay sonra geliyor.

İki tane çanta aldım ikiside hayalkırıklığı oldu.Kullanmıyorum bile.
Kalite sıfır çıktı.
Şansına artık.

Araç için multimedya düşünüyordum o ara biraz inceledim fiyatlar cazip gelmedi tabi bir de uyumlu olucak mı bilmiyorsun o yüzden sildim app'i

kablosuz kulaklık bakıyorum da çok hoş modeller var ona bakayım derken ilginç birçok ürün gözüme battı. elektronik ürünlerde sorun olmaz dimi ? gümrükte vs.

Elektronikte sikinti olmuyor, alacagin elektronik urun ne mesela kulaklik batarya vs ise birsey olmaz.

Gumruk kotasini ogren ama yoksa gumrukte kalir malin almak icin de vergi vs ugrasirsin.

Boyut olarak büyük değil ise sıkıntı olmaz gümrükte ama 3 ay sonra gelen ürünler bile oluyor :D

Sürekli alışveriş yapıyorum, sırt çantası telefon kılıfı poster son olarakda cep telefonu projeksiyon aldım
çok memnunum, ulaşılması biraz uzun sürüyor ama herhangi bir sorun yaşamadım ben

çok olumlu yorumlar görüyorum bu akşam birkaç alım gerçekleştireceğim gelmezse kafanızı şişiririm artık :d

Amazon, Ebay'i kullanmışlığım var da, Aliexpress kullanmadım hiç. Muhtemelen benzer bir sistemdir ama.

99 dolara kadar iste, 99 dolardan sonrası problem vergi bindiriyorlar. 14-90 gün aralığında da sipariş ettiğin ürün geliyor. Free shipping olmasına dikkat et. Kargo ücreti ödeme bir de başkan.

gerek yok 3 ay sonra eline gelene kadar shipping kısmında o kulaklığın sağı veyahut solu olmaz herhalde :D

Geri