Alice in Borderland

Konu sahibi son olarak 1408 gün önce görüldü
1608825340646.jpeg
Netflix, 2020 yılını inanılmaz bir şekilde kapatacak bir dizi ile karşımızda; Alice in Borderland! Japon yapımı bir dizi. Yeni başladım. 2 bölümdeyim. Bitince nasılmış derim.

Ben de ilk iki bölüm hakkında izlenimlerin nasıl diye sormaya geldim,sevgili huri:)

Arkadaşlar dizi baya baya güzel, bence sanal gerçekliğin içindeler ama farkında değiller. Tabi bu benim şu anki uydurmasyonum. Kişiler özellikle hayatından memnun olmayan tiplerden seçilmiş. Kötü günler geçirdiğimiz bir yıldayız, kanlı manlı sahne görmek istemiyorsanız izlemeyin.

İnşallah bizim Türk dizileri gibi uzatmazlar gerçi mangadan uyarlamaymış. Hep aynı şeyi yapmışlar, cevap başladığın yerde mantığıyla 8 bölümü devirmişler. 2. sezonu izlerim yine de.

Mangası daha efsane olan netflix ile tabiri caiz ise tansiyonu dusen dizi.

Yok yok izletiyor, öyle tansiyonunuz düşüp yarıda kesmiyorsunuz.

Ay ben de böyle japonlu Koreli bişey izliyom. Sweet home

Ekli dosyalar

• images.jpeg.jpg
    images.jpeg.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 5
Ben çekik gözlülerin yapımlarını genel olarak beğenmiyorum. Irkçı bir yapım var.

Ben çekik gözlülerin yapımlarını genel olarak beğenmiyorum. Irkçı bir yapım var.
Taksimde Uygulara yapilan zulmu protesto etmek icin yakaladigi her cekik gozluye saldiran MHP’li gibisin jucu.

Ha dayak attiklari Uygur turku çıktı. Uygur zulmunu protesto etmek icin Uygurlu dovduler yani.

Föşşik seni. Öhöm..

Yani su zamana kadar uzak dogu sinemasindan. OLDBOY dan baska bisey izlemedim. Onuda arkadasim cok rica etmisti yana yakila adamin hatrina izledik resmen.

bilimkurgu ve sanal gerçeklik hmm izlenebilir bi bakayım
hurinin üyeliği mi ele geçirildi

Yani su zamana kadar uzak dogu sinemasindan. OLDBOY dan baska bisey izlemedim. Onuda arkadasim cok rica etmisti yana yakila adamin hatrina izledik resmen.
ama oldboy da nasıl bir filmdi öyle abi ya

• Beğen
Tepkiler: X
Geri