Ali Yüce, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Galatasaray'da görevinden istifa eden Ali Yüce: "Galatasaray’ı hayatının merkezine koymayan, şahsi çıkarlarının gerisinde tutan kimseyle aynı masada oturmam. Hiçbir masada sinek ikili olamam. Bu düşüncemi, rahatsızlığımı yönetimde yüz yüze de dile getireceğim" (Playspor)

biz rakiplerimiz gibi değiliz, bir bedel ödenecek. yönetime, okan hocaya güven azaldı. ikisinden biri gidecek.

Sinek ikilinin ne anlama geldiğini de bu sayede öğrenmiş oldum çünkü hayatımda ilk kez duydum. :)

Erden Timur ismi konuşulmaya başlanıyor ama gereğinden fazla anlam yükleniyor, abartılıyor. Aslolan arkasındaki isimlerdir.

Oooo gs kaoslara yürüyor. En sevdiğimmmm gjjfjfj

Sanıyorlar Young Boys maçı meselesi :)
Karaborsa çetesi var Galatasaray'da.

"İki haftadır Galatasaraylı savcı aranıyor. Davaya dönüştüğü zaman, davaya Galatasaraylı savcının atanması için şu an müthiş bir baskı kurmaya çalışıyorlar."

Galatasaray Borsa İstanbul’a kote bir şirket. Sanmıyorum ama bu bilet meselesinin üzerine gidilirse sanıldığından fazla sorunlara yol açabilir. Olayın 1. Dereceden muhatabı SPK çünkü.

Burada gs taraftarına düşen şey sürecin destekçisi olmak. Kendi taraftarına kazık atan, biletleri 5 dk da tüketip karaborsaya düşmesinin önünü açan yada görmezden gelen bir yönetimi savunmak için insanın fanatizmden gözünün dönmüş olması gerekir.

Gs divanı olağanüstü toplanacakmış. Yine kanunsuz konular dillerde.
Bu işi anca Galatasaraylı bir savcı temizler.
(Adli görevliler bu işi toplum için aydınlatsa)
Haberden bir alıntı koyayım:
“Haziran ayındaki divan toplantısında Taner Aşkın net bir şekilde kulüpte illegal işler döndüğünü anlattı.”

Geri