Ali Tezel laneti..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Hocam Sakız çiğnesek Oruç bozulur mu" hocam denize girsek Oruç bozulur mu sezonu başladı.11 ay yetim öksüz Hakkı yiyin ,yanı başında Müslümanlar boğazlanırken dilsiz şeytanlık yapıp susun bir sakızı dert edinin .bozulmaz yavrum bozulmaz orucunuz kanınız bozulmuş!!

Iste bu Dindarlik değil. Dincilik.

Diyecegim tek sey; niyeti temiz olan herkesin ibadetini Allah kabul etsin ve doğru yoldan ayırmasin kimseyi .

Iste bu Dindarlik değil. Dincilik.

Diyecegim tek sey; niyeti temiz olan herkesin ibadetini Allah kabul etsin ve doğru yoldan ayırmasin kimseyi .

Şuan Türkiye'de sadece kendileri temiz dindar cennetlik sanan milyonlarca yobaz var içi nefret kin dolu ağZı küfürden kapanmıyor ama kendinden bi haber

Evet ama o 1 aylık dönemde yapacakları için kimseye laf etmeye kendimde hak görmüyorum.

Müslümanlar boğazlanırken dilsiz şeytanlık yapıp susun bir sakızı dert edinin .bozulmaz yavrum bozulmaz orucunuz kanınız bozulmuş!!

Katılıyorum

Din halkımın hep zayıf yönü olmuştur. Dindar ve dinci arasında ki farkı anladıkları zaman ise iş işten geçmiş olacak.

itibar degil dogruyu savunmak icin itibar etmeye gerek yok ..

benim gozlemledigim turkiyede ne din var nede dindar sadece millet kendini oyle hissediyor o kadar sayet musluman olan zulum karsisinda susmaz her kime olursa olsun ama herkes taraf olmus once kendilerine eziyet edildiklerini savunurlar aglayip sizlarlar sonrada ayni zulumu baskasina yaparlar onun gibi inanmayan dusunmeyen vb herkes bilsin insanoglu acimasiz zalimdir kimi susarak kimi uygulayarak kimi aldatarak kimi calarak kimi insanlari sömurerek kimisi allahla aldatir kimisi kutsal saydigi bir kac esyayla ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri