Ali Sunal'dan Güldür Güldür Show'da müthiş deprem konuşması

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İşime yarayanı seçmedim, depremde yıkılan binaların sebebi olan maddeyi seçtim.
Depremde yıkılan binalar af kapsamından yararlanan binalar mı? Veya bunların hangi oranda af kapsamındaki binalardan kaynaklandığını gösteren bir veri var mı elinde?

Depremde yıkılan binalar af kapsamından yararlanan binalar mı? Veya bunların hangi oranda af kapsamındaki binalardan kaynaklandığını gösteren bir veri var mı elinde?
Cumhurbaşkanı yıkılan evlerin çoğunun 99’dqn dan önce yapılan evler olduğunu söyledi.
99’ dan önceki imar yasasının durumunu bilmek için de araştırma ve analiz yapmaya gerek yok.

sen neden onların günahını savunuyorsun aklım almıyor

Cumhurbaşkanı yıkılan evlerin çoğunun 99’dqn dan önce yapılan evler olduğunu söyledi.
99’ dan önceki imar yasasının durumunu bilmek için de araştırma ve analiz yapmaya gerek yok.

sen neden onların günahını savunuyorsun aklım almıyor
99'dan önce yapılan binalara mı imar affı çıkmış?
Neden her saçmalığınızı kabullenmeliyim?

ah be ismail…. hayal dünyandaki tr çok güzel ama uyanma vaktin geldi de geçiyor artık 33 yıl olmuş.

ah be ismail…. hayal dünyandaki tr çok güzel ama uyanma vaktin geldi de geçiyor artık 33 yıl olmuş.
Ben de ne zamandır size bunu söylemek istiyorum. Ama doğru sözler aklıma gelmemişti. 15 Mayıs'ta KK istifa edecek mi, göreceğiz. Bence etmez, erken seçim ister.

Şükür bugün de gülme dozumuzu alıp, kendimize şükrettik

Geri