Ali Koç'tan Okan Buruk'a: "Senin de sıran gelecek."

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
İbrahim Seten: “Erden Timur’un gözaltına alındığı gece Bebek Otel’de Ali Koç’la Okan Buruk karşılaşıyorlar. Ali Koç, Okan Buruk’a parmak sallayarak “Senin de sıran gelecek” mealinde bir şey söylüyor. Okan Buruk, “Niye böyle konuşuyorsun, ben sana ne yaptım?” diyor ama Ali Koç söyleyip gidiyor. Bu çok önemli bir olay, nerede olursa olsun!”

başkana bak be, ülkücü camiayı arkasına alıp parmak sallıyor. yaşadığı acıları unutamamış. sırada sanırım icardi var.

Kaynak : İbrahim Seten. Meme olur yakında bu söz, yerine kullanılan başka sözleri geçer kullanım yoğunluğu olarak.

İbrahim Seten’den atma. Gibi kalıplarla da kullanılır bence hep atmasyon haber yapan kişiler için falan.

Galatasaray'ın açıklaması: "Bu ülkenin sporu senden bıktı Ali Koç.

Sen kendini bu ülkenin insanlarından daha üstün mü zannediyorsun?

Sen kendini hakikaten ne zannediyorsun?"

Galatasaray'ın açıklaması: "Bu ülkenin sporu senden bıktı Ali Koç.

Sen kendini bu ülkenin insanlarından daha üstün mü zannediyorsun?

Sen kendini hakikaten ne zannediyorsun?"

ali koç kesin galatasaraylı. okan buruk'un kredisi tükenmek üzereyken can suyu oldu. koca camiayı birbirine yine kenetledi.

fener başkanlığı da bizim maliye bakanlığı gibi.
hep daha kötüsü gelemez daha kötü kim gelebilir dedikçe şaşırtıyorlar bizi xd

Edindiğim teyitli bilgi:

28 Aralık gecesi

Bebek Otel’de Okan Buruk tek başına oturuyor,

Elinde puro var veya ona benzer elektronik bir sigara,

Ali Koç yanına gelince, Okan Buruk masadan kalkıyor ayağı, selamlaşıyorlar kafa tokuşturuyorlar.

Sonra Ali Koç konuşuyor ve gidiyor

Bu arada, kaynağa göre, eskiden "Ben buranın Allah'ıyım" diye karakolluk olan Fatih Terim haberi de geldi yeni,

*ker yani net, affetmez.

Mayıs ayında herkesle görüşeceğiz. Keyfinize bakın.

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u Bebek Otel'de 'tehdit ettiği' iddiası tartışılmaya devam ediyor. Galatasaray Kulübü bir açıklama yayımlayarak Ali Koç'a tepki gösterdi. Koç ise, "Olayla ilgili en ufak pişmanlığım yok. Ben Erden Timur ile ilgili ne düşünüyorsam, Okan Buruk için de aynı şeyi düşünüyorum. Kalabalıkta ayrı, tenhada ayrı tavırlarından rahatsız oluyorum" dedi.​

işin bitmiş g*tün geçmiş daha neyin şovunu yapıyorsun sen bi sal şu futbolu be adam

Geri