Ali Koç ve yönetimden karar: Fenerbahçe'de sıkıyönetim!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Fenerbahçe, Eyüpspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli bir darbe alırken, Başkan Ali Koç ve yönetimin futbolcularla daha sık bir araya gelme kararı aldığı öğrenildi. Süper Lig’in ikinci yarısında yönetimin adeta sıkıyönetim ilan edeceği aktarıldı.

Beşiktaş yenilgisinin ardından Eyüpspor karşısında alınan beraberlikle zirve yarışında kritik puanlar kaybeden Fenerbahçe’de, Başkan Ali Koç’un ve yöneticilerin takımın tesislerine daha fazla uğrayarak süreci yakından takip edecekleri ifade edildi.

Bir haftalık aranın ardından yeniden toplanacak olan sarı-lacivertli takımda, Başkan Koç’un teknik ekip ve oyuncularla bir araya gelerek ikinci yarı öncesinde önemli mesajlar vereceği belirtildi. Daha önce Beşiktaş ve Bilbao mağlubiyetlerinin ardından takımla toplantı yapan Koç, bu görüşmeler sonrasında gelen Başakşehir galibiyetini örnek göstererek benzer bir motivasyon sağlamayı hedefliyor.

Şampiyonluk yolunda daha fazla puan kaybına tahammülleri olmadığını vurgulayan Başkan Koç’un, oyuncularına “Her maç bizim için bir final. Şampiyonluk hedefimizi gerçekleştirmek istiyorsak tüm karşılaşmalara bu bilinçle çıkmalıyız. Hepinizin bu başarıyı benim kadar istediğinizi biliyorum ve artık saha içinde bunu göstermeliyiz” mesajını ileteceği aktarıldı. Yönetimin bu toplantılarla yetinmeyerek düzenli aralıklarla teknik ekip ve futbolcularla görüşmeler yapmayı planladığı ifade edildi.

Ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım kimliğiyle sahaya çıkmayı hedefleyen yönetim, oyuncuların moral ve motivasyonunu artırmak için tesislerde sıkı bir program uygulayacak. (Milliyet)

Kaynak

1734930409610-2412214.jpg

Umarım ikinci yarıda düzelir ve lige heyecan gelir.
Zirve yarışı olmadan lig zevk vermiyor.

Umarım ikinci yarıda düzelir ve lige heyecan gelir.
Zirve yarışı olmadan lig zevk vermiyor.
O kadar da kötü bir durum yok ayrıca dalga geçilmeye çalışılan takım yine her zamanki gibi Fenerbahçe fakat Eyüpspor ile Galatasaray'ın da berabere kaldığı unutuluyor.

Puan farkı için daha zaman var.

1734935419239.jpeg

O kadar da kötü bir durum yok ayrıca dalga geçilmeye çalışılan takım yine her zamanki gibi Fenerbahçe fakat Eyüpspor ile Galatasaray'ın da berabere kaldığı unutuluyor.

Puan farkı için daha zaman var.

Ekli dosyayı görüntüle 104005

Lider olarak puan kaybetme lüksümüz var.
Ama lideri kovalayan takımların puan kaybetme şansı olmamalı.
Ligi tek başına sürekli zirvede götürmek sıkıcı ve maç izleme zevki bile olmuyor.

Lider olarak puan kaybetme lüksümüz var.
Ama lideri kovalayan takımların puan kaybetme şansı olmamalı.
Ligi tek başına sürekli zirvede götürmek sıkıcı ve maç izleme zevki bile olmuyor.
Mourinho dönsün de ocak transferleri ve sıkı çalışma ile sorun aşılır. Kendi adıma karalar bağlayacak bir durum görmüyorum.

Tazminatı yakmamak için dönme şansı çok fazla.
Transfer şart ve 30 yaş üzeri bir futbolcu alınacağını düşünüyorum.
Mourinho İlk geldiğinde çok sevinmiştim ama
Bir İsmail Kartal başarısı gösteremedi henüz.

Leftynin loserlara özel bir sevgisi var. Çözemedim.

bkz: kılıçdaroğlu
bkz: koç

Leftynin loserlara özel bir sevgisi var. Çözemedim.

bkz: kılıçdaroğlu
bkz: koç
Ben olaylara ve kişilere farklı perspektiften bakarım. Nitelikli ve ilkeli insan olmasını önemsiyorum ayrıca Aziz Yıldırım da aynı şeyleri söyledi. Takımın sezon sonuna kadar başkan değiştirmesi sadece daha kötüye gitmesine sebep olacaktır. Sezon bitene kadar bu konuları konuşmak zaman kaybı.

Geri