Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminden "acil" toplantı kararı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fenerbahçe
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
yazdıklarımın tek bir kelimesini anlamadınız. Sadece şunu soracağım. Kaç tane galibiyetinizden sonra bunları yazdık? Artık anadolu kulüpleri bile gerçeklere uyandı. 2 beraberliğinizin ardından ortalığı yangın yerine çevirirken tek kelime etmediniz, bugün ali koç acun ılıcalı Fenerbahçe’nin hakkını savunurken niye Fenerbahçe’nin başarısızlığı diye yorumluyorsunuz?

Bu haftaki tablo herkese gerçekleri gösterdi. Galatasaray maçındaki skandal kararlar neyin ne olduğunu gösterdi. Sizin bunları kabul etmemeniz gerçekleri değiştirmeyecek. Bizler Ali koçu değil Fenerbahçe’nin haklarını savunuyoruz. Sivas maçı da senin öyle basite indirgeyeceğin derecede basit bir maç değil. Ne zamanki “Adil” ligi savunan yöneticileriniz çıkar skandal Göztepe maçınız hakkında Göztepe’nin hakkı yendi der ( berabere kaldığınız iki maç sonrasında ortalığı yangın yerine çevirdikleri gibi ) o zaman oturulur konuşulur. Siz istiyorsunuz ki Galatasaray puan kaybettiği zaman istediği gibi konuşsun, lig bitirtmesinler, belgelerden bahsetsinler. Ama diğer kulüplerin öyle bir hakkı olmasın, değil mi? Çıkıp yöneticilerimizin Galatasaray Göztepe maçı hakkında konuşmalarında ne abes var? Sussunlar mı?
Göztepe maçında 2 major hata vardı. Biri Galatasaray lehine diğeri de Göztepe lehine. Biri Var'ın hatası diğeri de sahadaki hakemin. Torreira'nın pozisyonu bence penaltıydı ama bu ligde daha evvel geçen sezon Samet'e, bu sezon da Osayi'ye çalınmayan pozisyonlar düşünüldüğünde hakem yanlış kararda istikrarlı davranmış diyebiliriz. Galatasaray lehine olan pozisyon ise Göztepeli Dennis'in görmesi gereken kırmızı kart. Fenerbahçe açıklama yaparken bu kartı gargaraya getiriyor ama gayet net ve maçtan sonra bütün hakem yorumcularının hemfikir olduğu bir kırmızı kart bu. Bu iki pozisyon da Süper Lig'de sürekli olan, hakemlerin kimi zaman çalıp kimi zaman çalmadığı pozisyonlar. Maçta başka bir major hata yok. Galatasaray'ın penaltısı tartışmaya kapalı bir şekilde penaltı. Bu maçta hakem tartışmak için ya berbat bir yönetici ya da berbat yöneticiler tarafından zihni bulandırılmış bir taraftar olmak gerek.

Hatalar sadece Galatasaray lehine yapılıyor olsaydı Beşiktaş maçında Djiku'nun 2 dirsek 1 boğazlama girişimine hakem, "Geliyorum abi" diye koşarak gidip kırmızı gösterirdi veya Çağlar'ın dirseğine. Bak bu da enteresan bir pozisyon. Trabzonspor maçında Yunus'un bence sarı kart olması gereken dirseğine tüm Fenerbahçe camiası firesiz kırmızı kart dedi ama ben o firesiz kırmızı kart diyen tek bir taraftarın dahi Çağlar'ın oldukça net dirseğine kırmızı dediğini duymadım. Bak bunları pozisyon sidiği yarıştırmak için söylemiyorum. Adil lig istiyorsanız önce bunları konuşmanız gerek. Kostiç'in kendi kendine takılıp düştüğü pozisyon için açıklama yapmanız gerek. Bunlara gözlerinizi sıkı sıkıya kapatıp "Ama Bodrumspor'un tacı verilmedi, Göztepe'nin de korneri rererö" diyerek 9 sayfa açıklama yaptığınızda adalet değil, ayrıcalık istemiş oluyorsunuz. Adalet kelimesinin ardına saklanıp Galatasaray maçlarındaki Galatasaray lehine olabilecek pozisyonlar dışında hepsini didik didik ediyor, sayfalarca açıklama yapıyorsunuz. Sonra da bu açıklamalara kendinizi inandırıyorsunuz. Futbol hatalar oyunu. Hatalar olacaktır. Yanlış kararlar da. Bu oyunun doğasında var bu. Geçmişte de böyleydi şimdi de böyle ama değişen tek şey kötü yöneticilerin bunu bir can simidi olarak görüp dört elle sarılması oldu. Bak eskiden böyle yöneticilerin kıçına hadi yallah deyip tekmeyi basardı kulüpler. Şimdi muhtacız falan diyorlar.

Hakemler de Hata Yapar bildirisi yayınlanırken de bu ligin hakemleri kötüydü ama o zaman Galatasaray kötü dediği için Fenerliler hakemlerin iyi olduğunu savundu. İşler kötü gidinde döndü dolaştı hakemler tuu kaka oldu, o Fenerliler de adalet savaşçısı. Yok yere poz kesmenin lüzumu yok. Kimsenin adalet falan istediği de yok. Şu an Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin hakem tarafı gayet adil. İki takıma da fazlasıyla müsamaha gösteriliyor. Bütün bu tantananın sebebi Fenerbahçe'nin bu müsamahayı avantaja çevirememesi. Adil lig falan hikaye.

Göztepe maçında 2 major hata vardı. Biri Galatasaray lehine diğeri de Göztepe lehine. Biri Var'ın hatası diğeri de sahadaki hakemin. Torreira'nın pozisyonu bence penaltıydı ama bu ligde daha evvel geçen sezon Samet'e, bu sezon da Osayi'ye çalınmayan pozisyonlar düşünüldüğünde hakem yanlış kararda istikrarlı davranmış diyebiliriz. Galatasaray lehine olan pozisyon ise Göztepeli Dennis'in görmesi gereken kırmızı kart. Fenerbahçe açıklama yaparken bu kartı gargaraya getiriyor ama gayet net ve maçtan sonra bütün hakem yorumcularının hemfikir olduğu bir kırmızı kart bu. Bu iki pozisyon da Süper Lig'de sürekli olan, hakemlerin kimi zaman çalıp kimi zaman çalmadığı pozisyonlar. Maçta başka bir major hata yok. Galatasaray'ın penaltısı tartışmaya kapalı bir şekilde penaltı. Bu maçta hakem tartışmak için ya berbat bir yönetici ya da berbat yöneticiler tarafından zihni bulandırılmış bir taraftar olmak gerek.

Hatalar sadece Galatasaray lehine yapılıyor olsaydı Beşiktaş maçında Djiku'nun 2 dirsek 1 boğazlama girişimine hakem, "Geliyorum abi" diye koşarak gidip kırmızı gösterirdi veya Çağlar'ın dirseğine. Bak bu da enteresan bir pozisyon. Trabzonspor maçında Yunus'un bence sarı kart olması gereken dirseğine tüm Fenerbahçe camiası firesiz kırmızı kart dedi ama ben o firesiz kırmızı kart diyen tek bir taraftarın dahi Çağlar'ın oldukça net dirseğine kırmızı dediğini duymadım. Bak bunları pozisyon sidiği yarıştırmak için söylemiyorum. Adil lig istiyorsanız önce bunları konuşmanız gerek. Kostiç'in kendi kendine takılıp düştüğü pozisyon için açıklama yapmanız gerek. Bunlara gözlerinizi sıkı sıkıya kapatıp "Ama Bodrumspor'un tacı verilmedi, Göztepe'nin de korneri rererö" diyerek 9 sayfa açıklama yaptığınızda adalet değil, ayrıcalık istemiş oluyorsunuz. Adalet kelimesinin ardına saklanıp Galatasaray maçlarındaki Galatasaray lehine olabilecek pozisyonlar dışında hepsini didik didik ediyor, sayfalarca açıklama yapıyorsunuz. Sonra da bu açıklamalara kendinizi inandırıyorsunuz. Futbol hatalar oyunu. Hatalar olacaktır. Yanlış kararlar da. Bu oyunun doğasında var bu. Geçmişte de böyleydi şimdi de böyle ama değişen tek şey kötü yöneticilerin bunu bir can simidi olarak görüp dört elle sarılması oldu. Bak eskiden böyle yöneticilerin kıçına hadi yallah deyip tekmeyi basardı kulüpler. Şimdi muhtacız falan diyorlar.

Hakemler de Hata Yapar bildirisi yayınlanırken de bu ligin hakemleri kötüydü ama o zaman Galatasaray kötü dediği için Fenerliler hakemlerin iyi olduğunu savundu. İşler kötü gidinde döndü dolaştı hakemler tuu kaka oldu, o Fenerliler de adalet savaşçısı. Yok yere poz kesmenin lüzumu yok. Kimsenin adalet falan istediği de yok. Şu an Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin hakem tarafı gayet adil. İki takıma da fazlasıyla müsamaha gösteriliyor. Bütün bu tantananın sebebi Fenerbahçe'nin bu müsamahayı avantaja çevirememesi. Adil lig falan hikaye.

IMG_3877.jpeg
Anladım

Son düzenleme:
Walla Fenerbahçe’ye birtakım operasyon çocuklarının operasyon çektiğine inanan bir insanın bunları anlayabileceğini pek sanmıyorum ama anlamak için çaba sarf etmiş olabilirsin. Bu çabanı takdir ediyorum.
:D

Peki sen Fenerbahçe’ye operasyon çekildiğine dair yazdığım bir mesajı gösterebilir misin? Sanki neyi anlatmak istediğimi anlamadan laf sokma çabasına girmiş gibisin :D Anlamamışsın ama olsun, laf sokma çabanı takdir ettim.

• Hehe
Tepkiler: glu
Olm eğer Galatasaray kollanıyor da Ali buna yıllardır engel olamıyorsa o da sorun.

GS beş veriyorsa sen on ver, sen satın al maçları hakemleri.

Ama bana ağlama.

Ağlak adam evde çocuk bakacak.

FENERBAHÇE'DEN ALGI OPERASYONLARI

Fenerbahçe cephesi ise sürekli algı operasyonlarıyla mücadeleyi saha dışına çekmeye çalışıyor.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN 8 PUANI SİLİNDİ VE FENERBAHÇE İLE

"Diyelim ki FIFA'dan talimat geldi, Galatasaray'ın 8 puanı silindi ve Fenerbahçe ile puanları eşit. Sezon sonu yine Galatasaray 8 puan farkla şampiyon olur." ifadelerini kullandı.

MOURINHO VE ACUN ILICALI, GALATASARAY'I KONUŞUYOR

Son olarak Jose Mourinho ve Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den çok Galatasaray ile ilgili açıklamalar yapmıştı.

Basın Toplantısı Bilgilendirme Başkanımız Ali Y. Koç’un basın toplantısı, 8 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’de, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecektir. Basın toplantısını takip etmek isteyen basın mensupları, girişte kurum kartlarını ibraz ederek toplantıya katılım sağlayabileceklerdir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

O zamana kadar aklına söyleyecek bir şeyler gelir elbette.

Gerekiyorsa Ligten çekilirler . Ulan klübü çiftlik yaptılar , üstene de Acun geldi. Sirk oldu ;d
Tek diyecekleri tamam ziraat kupasına katılıyoruz olacak. Diğer söyleyeceklerinin bir değeri yok zaten başarısızlıklarını ört bas etmek için algı yapacak ve gene bir kịsım düşünemeyen, sorgulayamayan,....... taraftarın gazịnı alacaklar.

Tek diyecekleri tamam ziraat kupasına katılıyoruz olacak. Diğer söyleyeceklerinin bir değeri yok zaten başarısızlıklarını ört bas etmek için algı yapacak ve gene bir kịsım düşünemeyen, sorgulayamayan,....... taraftarın gazịnı alacaklar.
Adamlar feneri AKP zihniyeti gibi yönetiyor ;d

Geri