Ali Koç: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

"10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Almanya'da yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın şampiyon yapılmaya çalıştırılmış bir takım olduğunu belirterek, "Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Derneği'nin yeni lokal açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un sözlerinden öne çıkanlar şöyle: "3 Temmuz'dan bu zamana kadar yaşadıklarımızı sportif sebeplerle açıklayamazsınız. 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz."

"Şampiyon yapılmaya alıştırılmış"

"Bu sene bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor."

"Hangi kulüp eski futbolcularını başka kulübe verdiği zaman bu kadar spekülasyon oluyor. Bizim eski sporcularımız daha canla başla oynuyor bize karşı. Bir başkan benim yaptıklarımı söyleyip böyle biri bize başkan olamaz dedi. Bizde de kulübü icraya vermiş bir başkan, bir daha başkan olamaz. Hamurumuz farklı."

"Zamanlar kişiler değişiyor ama Fenerbahçe'nin hedef olması değişmiyor. Onun için tarihte görülmemiş bir kenetlenmeyi göstermemiz gerekiyor. İsmail Hoca ve futbolcuları tarihimizde görülmedik bir puan topladık. Bir beraberlik oldu hocaya, futbolculara, bize saldırılar oldu. İnanın bindiğimiz dalı kesiyoruz. Ama bir kere şampiyon olursak inanın arkası gelecek."

Editörün notu: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Lider Beşiktaş" dediği haftaya, Galatasaray 5 puan önde girmişti.

Kaynak

1708241392705-ferdialikoc.jpg

Fener taraftarının gazını alıyor sanki 10 senedir biz şampiyon oluyoruz

Gs’de başkanlık sürecini hatırlıyorum. O dönem taraftar Dursun Özbek’e ağza alınmayacak küfürler ediyordu. Beddualar hakaretler havada uçuşuyordu. Apar topar bir kongre düzenleyip görevden aldılar, Burak Elmas’ı getirdiler. Aradan kısa süre geçince Özbek benim kulüpten alacağım var dedi ve kulübe icra gönderdi. Şaşırmıştım. Ta o zamanlar “adamlara bak, ne biçim başkan seçmişler” diye tuhaf karşılamıştım. Bu kadar karakter yoksunu birinin gelişini tesadüfe, kongre üyelerinin bilmemesine/saflığı vs diye yorumladım. Bir süre sonra tekrardan başkan olduğunu öğrenince yok artık dedim. Nasıl bir mide var bu adamlarda, bu farklı bir level diye söylenmiştim. Demek ki bunlardaki midesizlik başkanda değil sadece, kongre üyesinden, azasına, çaycısına kadar, kısaca camia olarak vücutlarına işlemiş.

Takımın motivasyonu tam olduğuna göre şampiyon olmamız için engel tanımayacaklar demektir.

kendi taraftarı bile farkında herşeyin özeti aslında : D her sezon böyle açıklamalar yapıyor koç ali ve sonu hüsran

Akıllanmayacaklar ya, yine aklımıza o tarihi eşekler adam olur başlığı geliyor .dd 10 yıldır futbol hariç her şeyle ilgilendiler .d başarısızlık, pislik, çamur ciğerlerine, hücrelerine işlemiş.. taraftar da her yıl bunu yiyor hahaha yazık valla kimin takımıysa, başarısızlığa ve hesap soramamaya alışmışlar .d

Akıllanmayacaklar ya, yine aklımıza o tarihi eşekler adam olur başlığı geliyor .dd 10 yıldır futbol hariç her şeyle ilgilendiler .d başarısızlık, pislik, çamur ciğerlerine, hücrelerine işlemiş.. taraftar da her yıl bunu yiyor hahaha yazık valla kimin takımıysa, başarısızlığa ve hesap soramamaya alışmışlar .d
fenerlilere transfer politikalarından tut, kulüp işleyişine kadar birçok konuda iki kulüp arasındaki farkı mı anlatalım yoksa no pasaran gibi saçma şekilde bir yerden vurmaya çalışanlara mı cevap verelim, bilemiyorum. bizim rakiplerimiz niye böyle.

Ali Koç sıktı artık. Abartısız ve net olarak söyleyeyim, Ali Koç'un Türk futboluna verdiği zararı ne Haluk Ulusoy ne Aziz Yıldırım ne Yıldırım Demirören ne de bir başkası verebilmiştir. Ali Koç'un egosu tatmin olacak, istedikleri gerçekleşecek diye zaten yönü yokuş aşağı olan bir organizasyon artık geri dönülmez şekilde çöküşe gidiyor. Ben son yıllarda herhangi bir noktada Ali Koç kadar hayal kırıklığı yaratan başka bir insan hatırlamıyorum. Bak Kılıçdaroğlu dahi Ali Koç seviyesinde bir hayal kırıklığı değil. Geldiğinden beri sayısız teknik direktör değiştirip ve artık çetelesi dahi tutulamayacak kadar fazla oyuncu transfer ettikten sonra "Yea aslında mesele sportif değil biliyor musun Melis?" falan demek gerçekten absürt komedi tadında. Dağıt kardeşim o halde bu organizasyonu. Tatava yapmak yerine bu organizasyonu kökünden değiştirmek için mücadele et. Bak o kadar laf söylediğiniz TFF başkanını dahi değiştiremediniz. Kulüpler Birliği olarak başkandan memnunuz dediniz. Ee? 3 iq'lu fanatiklerin gönlünü hoş etmek için her seferinde ülke futbolunun köküne dinamit döşemenin lüzumu var mı? Bak yayıncı kuruluş sadaka mahiyetinde paralar veriyor artık bu lige. Çıkıp bununla ilgili dahi harekete geçemiyorsunuz. Anca laf. Bomboş, bir bok ifade etmeyen laflar yığını.

Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme: Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz

"10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Almanya'da yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın şampiyon yapılmaya çalıştırılmış bir takım olduğunu belirterek, "Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Derneği'nin yeni lokal açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un sözlerinden öne çıkanlar şöyle: "3 Temmuz'dan bu zamana kadar yaşadıklarımızı sportif sebeplerle açıklayamazsınız. 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz."

"Şampiyon yapılmaya alıştırılmış"

"Bu sene bir rakibimizle yarışıyoruz. Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz. Bir hakem geçen gün televizyonda anlatıyor. 1997 yılında Beşiktaş lider. Son dakikada gülünç bir penaltı çalınıyor."

"Hangi kulüp eski futbolcularını başka kulübe verdiği zaman bu kadar spekülasyon oluyor. Bizim eski sporcularımız daha canla başla oynuyor bize karşı. Bir başkan benim yaptıklarımı söyleyip böyle biri bize başkan olamaz dedi. Bizde de kulübü icraya vermiş bir başkan, bir daha başkan olamaz. Hamurumuz farklı."

"Zamanlar kişiler değişiyor ama Fenerbahçe'nin hedef olması değişmiyor. Onun için tarihte görülmemiş bir kenetlenmeyi göstermemiz gerekiyor. İsmail Hoca ve futbolcuları tarihimizde görülmedik bir puan topladık. Bir beraberlik oldu hocaya, futbolculara, bize saldırılar oldu. İnanın bindiğimiz dalı kesiyoruz. Ama bir kere şampiyon olursak inanın arkası gelecek."

Editörün notu: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Lider Beşiktaş" dediği haftaya, Galatasaray 5 puan önde girmişti.

Kaynak

1708241392705-ferdialikoc.jpg
O zamanlar beşiktaş'ın teknik direktörü Rasim KAra bile Penaltı dedi pozisyona :)

Ali Koç: Her şeyi 3 Temmuz'a bağlamak, kendi kendimizi kandırmak olur. 2012'den sonraki başarısızlıkların 3 Temmuz ile alakası yok.

(2018) Ali Koç: 3 Temmuz sürecinden sonra 10 senedir yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz. (24.02.24)

Ama Kafam bir güzel bir güzel :)

Bunlar 2 den fazla yüzlü ve midesiz. O kadar çok yüzleri var ki ne söylersen söyle işlemiyor. Boşa nefes tüketmek anlamsız. Artık sadece Türkiye değil, bütün Avrupa Galatasaray camiasının nasıl bir camia olduğunu biliyor. Son Icardi olayında bile gördük bunların artık ne denli göstere göstere kollandığını. Bütün stadın, sosyal medya sayesinde bütün Türkiye’nin gördüğü çirkinliğe montaj diyecek ahlaksızlıkta bu camia. TFF de bunların en büyük arka çıkıcısı olarak eşi benzeri görüşmemiş bir şekilde “tedbirsiz” şevkini gerçekleştirdi disiplin kuruluna. Sosyal medyada hak aranmasa onu da yapmayacaklardı.

Bu camia artık yüzüne tükürülmeyecek kadar onursuz. Ali Koç Başkanın yanındayız. Malum camianın nasıl şampiyon yapıldığını sadece Fenerbahçe değil bütün takımlar biliyor

Geçen sezon ofsaytımsılarla hakemler sayesinde, bu sezon aklı ve kalbi çelişen eski futbolcuları sayesinde ittire kaktıra her sezon olduğu gibi yine liderliğe oturtuldular. Ve sor, bir tanesi cevap vermez bunlara.

Ligde “ittirilmeden kaktırılmadan kendi hakkıyla” şampiyon olan takımın Avrupa maçları

IMG_0412.png
IMG_0413.png

Ligde “ittirilmeden kaktırılmadan kendi hakkıyla” şampiyon olan takımın Avrupa maçları

Ekli dosyayı görüntüle 92879
Ekli dosyayı görüntüle 92880
Abi yanlış anlama da bu kadar düşmenin lüzumu yok. Bu listeyi kim hazırlamış bilmiyorum ama bu listeyi hazırlayan kişinin en ufak şeyde onurunu bir kenara bırakacağına eminim.

Listeye Galatasaray'ın PSV'ye elendiği şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını dahil edip bu sezon oynadığı hiçbir eleme maçını dahil etmeyen, Avrupa Ligi maçlarını dahil etmeden "Avrupa karnesi" çıkartan bir insanın dediği tek bir kelamın bile doğru olma ihtimali yok. Yalan dolan bir liste.

Edit: Avrupa'da ön eleme maçları da ülke puanına etki ettiği için ve son 5 yılın puan değeri olduğu için bu iki veriyi hesap ederek Transfermarkt'ten kontrol ettim. Galatasaray'ın son 5 yılda eleme ve grup aşamaları toplamında,

14 Galibiyet
11 Beraberlik
12 Mağlubiyeti

var. Yalanın dolanın lüzumu yok. Ülke futbolu düşünüldüğünde gayet ortalama bir tablo bu. Daha iyisi elbette olabilirdi ama bizim ülkemiz ne yazık ki futbol ülkesi değil. Belki bir gün o mertebeye ulaşırsak daha iyi tablolara sahip takımlarımız olur.

Son düzenleme:

Hatem’in attığı listenin altına yapılmış yorum. Bu gsyi nasıl ciddiye alalım… fjfjjfjdj

hatem yapma hatem. holiganlığın lüzumu yok.

Geri