Ali Koç ; Ligden Çekiliyoruz ! (Sponsorlardan Onay Aldık)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Atarlı ergen Ali. Hiç bi mok yapamazsın. Bir iyilik yapmak istiyorsan istifa et

Ali Koç'un gidebilmesi için önce devir teslim yapılacak uygun kişi gerekiyor. Maç takvimi bu kadar yoğunken o dediğiniz olmaz. Genel Kurul'da da olumsuz bir karar çıkacağını düşünmüyorum ve ne karar çıkacaksa yeni sezon uygulanacaktır.

O cezalar gelecek ali koç başkan hahahahah boş blöflere gerek yok :dd ben size senaryoyu çizeyim. Futbolculsr cezayı alacak, ali koç ligden çekilmek için oylama yapacak, kabul edilmeyecek, sonra da istifa edecek .dd

O cezalar gelecek ali koç başkan hahahahah boş blöflere gerek yok :dd ben size senaryoyu çizeyim. Futbolculsr cezayı alacak, ali koç ligden çekilmek için oylama yapacak, kabul edilmeyecek, sonra da istifa edecek .dd
Hayal gücün çok yüksek ancak bence yeni takım satın alacağız ve Avrupa'da oynayacağız.:) Ligi de size bırakıyoruz.

Kararlar çıksın göreceğiz... Ali Koç en kötü ihtimal gelecek sezon olmayacağız dedi yani sezon sonundan itibaren Fenerbahçe, Süper Lig maçlarına çıkmayacak ve gerekiyorsa 1 sene ara verecek.
Sezon sonu her şeyi kaybedince, diğer sezon olmayacak tek şey ali koç

ali bey zeki adamdır
şampiyon olamayacağını anlayınca ne yapsam etsem katakulli çevirsem popüler olurum gündem olurum diye ortaya inanılmaz şeyler çıkardı

Hayal gücün çok yüksek ancak bence yeni takım satın alacağız ve Avrupa'da oynayacağız.:) Ligi de size bırakıyoruz.
eskiden fenerliler daha makul hayaller kurardı ve inanırdı; bu sene şampiyon olacağız, bizim 5 yıldızımız var gibi… ama bu seviye artık çok başka bir hal aldı, ben fenerli arkadaşlarımı, sevdiklerimi korumak zorunda hissediyorum kendimi… lütfen takımınızdan biraz uzak durun, lütfen :emoji_sweat:

eskiden fenerliler daha makul hayaller kurardı ve inanırdı; bu sene şampiyon olacağız, bizim 5 yıldızımız var gibi… ama bu seviye artık çok başka bir hal aldı, ben fenerli arkadaşlarımı, sevdiklerimi korumak zorunda hissediyorum kendimi… lütfen takımınızdan biraz uzak durun, lütfen :emoji_sweat:
Artık bizi kimse tutamaz @Melodram cığım çünkü çok incindik, çok kırıldık.:(

Hadi inşallah. İnşallah çekiliriz. Galatasaray kendi federasyonuyla kendi başlarına oynasın.

• Alkış
Tepkiler: W
düştükleri şu hal hem komik hem üzücü. umarım aklı selim taraftarın sayısı çoğalır da önce taraftar profili sonra şu berbat yöneticilerden kurtulurlar.

zora sıkışınca kaçmak en basit yoldur
bu dejavuyu kaç kere yaşadık ali bey ?
çekilmen dünya tarihine geçecektir : P

Geri