börü balası
Üye
Teoman müziği kaç kez bıraktı, sen Feneri bırakamadın. Yorulduk senden ya.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayal gücün çok yüksek ancak bence yeni takım satın alacağız ve Avrupa'da oynayacağız.O cezalar gelecek ali koç başkan hahahahah boş blöflere gerek yok :dd ben size senaryoyu çizeyim. Futbolculsr cezayı alacak, ali koç ligden çekilmek için oylama yapacak, kabul edilmeyecek, sonra da istifa edecek .dd
Ahshshdjjd tamam canım aynen xdHayal gücün çok yüksek ancak bence yeni takım satın alacağız ve Avrupa'da oynayacağız.Ligi de size bırakıyoruz.
Kararlar çıksın göreceğiz... Ali Koç en kötü ihtimal gelecek sezon olmayacağız dedi yani sezon sonundan itibaren Fenerbahçe, Süper Lig maçlarına çıkmayacak ve gerekiyorsa 1 sene ara verecek.Ahshshdjjd tamam canım aynen xd
Sezon sonu her şeyi kaybedince, diğer sezon olmayacak tek şey ali koçKararlar çıksın göreceğiz... Ali Koç en kötü ihtimal gelecek sezon olmayacağız dedi yani sezon sonundan itibaren Fenerbahçe, Süper Lig maçlarına çıkmayacak ve gerekiyorsa 1 sene ara verecek.
eskiden fenerliler daha makul hayaller kurardı ve inanırdı; bu sene şampiyon olacağız, bizim 5 yıldızımız var gibi… ama bu seviye artık çok başka bir hal aldı, ben fenerli arkadaşlarımı, sevdiklerimi korumak zorunda hissediyorum kendimi… lütfen takımınızdan biraz uzak durun, lütfenHayal gücün çok yüksek ancak bence yeni takım satın alacağız ve Avrupa'da oynayacağız.Ligi de size bırakıyoruz.
Artık bizi kimse tutamaz @Melodram cığım çünkü çok incindik, çok kırıldık.eskiden fenerliler daha makul hayaller kurardı ve inanırdı; bu sene şampiyon olacağız, bizim 5 yıldızımız var gibi… ama bu seviye artık çok başka bir hal aldı, ben fenerli arkadaşlarımı, sevdiklerimi korumak zorunda hissediyorum kendimi… lütfen takımınızdan biraz uzak durun, lütfen![]()