Ali Koç ; Ligden Çekiliyoruz ! (Sponsorlardan Onay Aldık)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ali bey sponsorlardan onay almış
genel kurul üyeleriyle görüşmüş ve bir karara varmışlar
şimdi tek seçenek ligden çekilmek mi dersin ? : P

Dilan Engin Polattan mı ?

Fenerbahçe değil hiç bir türk takımı ligden çekilemez. Bu iş oyuncak değil bunun belli yaptırımları belli cezaları var.ornegin bir alt lige düşmezsin direk amatör lige düşersin.
Peki soruyorum süper ligi yönetenler bugün amatör yada diğer ligleri yönetmiyorlarmi.
O yüzden sanmıyorum ama şu olur geride kalan maçlara FB paf takımı ile çıkar. Zaten şuan kalan 8 hafta 3.TS ile aradaki fark 30 puan her ne şekilde olursa olsun FB şampiyonlar ligine katilir

yalnız çekilirse dünya futbol tarihine geçecektir bu fırsatı kaçırma aliciğim

Fenerbahçe değil hiç bir türk takımı ligden çekilemez. Bu iş oyuncak değil bunun belli yaptırımları belli cezaları var.ornegin bir alt lige düşmezsin direk amatör lige düşersin.
Peki soruyorum süper ligi yönetenler bugün amatör yada diğer ligleri yönetmiyorlarmi.
O yüzden sanmıyorum ama şu olur geride kalan maçlara FB paf takımı ile çıkar. Zaten şuan kalan 8 hafta 3.TS ile aradaki fark 30 puan her ne şekilde olursa olsun FB şampiyonlar ligine katilir
Holdinginin 484 milyar TL piyasa değeri var. Gözünü karartmışsa yada işin içinde başka bir hesabı varsa bilemem tabi. Ama parası var. Yine de öyle bir şeye ihtimal vermiyorum ben de.

Holdinginin 484 milyar TL piyasa değeri var. Gözünü karartmışsa yada işin içinde başka bir hesabı varsa bilemem tabi. Ama parası var. Yine de öyle bir şeye ihtimal vermiyorum ben de.

Abi bu adamin Koc holding uzerinde bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum ben.Omer Koc varken,bunun adi is yapmaz.Sayet bunda o cevheri gorselerdi,Omer Koc'u Amerikadan zoraki getirmezlerdi.

Gelelim konumuza.FB ligden cekilsin,Erdogan kulubun malzemecisi dahil,hepsini Fener Rum Patriginin bahcesine direk yapar. : ))

Sizene lig adamın değil mi ister çekilir ister çekilmez ney yani

çekilin boşverin
kurum da başkan olmasın
ne yaparlarsa yapsınlar

Zor abi çok. Yani ligden çekilme değil ama bu önümüzdeki sezon için fb maçlarını FBTV den yayınlayıp akabinde federasyondan ayrı bir iş yapabilir.
Birde şu var Anadolu takımlarının Anadolu ligi kurma durumu var.
Eğer öyle birşey soz konusu olursa bence FB nin ligde çekilmesini değil süperlig diye birşey kalırmı onu konuşur oluruz .

Üç seçenek arasından birini seçeceğiz dedi ancak doğrudan 'çekiliyoruz' demedi.

Önümüzdeki sezon var olan hakları dondurmak, yabancı bir takım satın almak veya alt lige düşmek pahasına çekilmek...

Kurulda bu kararlara sıcak bakılacağını sanmıyorum ancak olacaksa da yabancı bir lig, yabancı bir takım çok daha akla mantığa uygun görünüyor.

sezon sonu görevi bırakacağı için klübü tepetakla edip öyle gitmek istiyor
düşmezsen şerefsizsin : P

Geri