Ali Erbaş’tan “Gazze’ye umut yürüyüşü”..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tekrar yaziyorum. Izmir de limanda calisiyorum ve buradan hala israile gemiler gidiyor.
Ayrica allahin bir plani vardir. Yurumeye gerek yok.

Kendi ülkesine faydası yok Gazze'ye mi olacak, tam züğürt ağalık bir vaka.

Son düzenleme:
yıllardır yürüyüp duruyorsunuz
azcuk oturun ya

Yürüyüş istemiyoruz, boş bir eylem oldu artık.

Filistin hassasiyetini bile tekeline alan bir hükümet ve başındaki Tayyip Erdoğan farklı sesleri değil bizzat içerden gelen sesleri susturuyor artık. Kendisinin ve iktidarının Filistin hassasiyetini samimi bulmayanları,Filistin politikasındaki ikircikli tavırlarına karşı yapılan eleştirileri,yapılan gösteri ve eylemleri kolluk güçlerini kullanarak bastırıyor. Hiçbir eleştiri ve protestoyu hazmedemiyor,anlayış ve tolerans gòsteremiyor. İsraile tanıdığı toleransı vatandaştan esirgiyor artık. Yazıklar olsun bu iktidara ve destekçilerine. Şu zamana kadar verdiğim oylara, yıllarca bu camia için yaptığım çalışmalara, ayırdığım zamana,çektiğim maddi manevi sıkıntılara, verdiğim emeklere yanarım. Bilsemki ak parti benim bir oyumla kaybedecek o oyu asla vermem artık. Benim açımdan ha chp iktidarda ha akp. Bunların hepsi gizli açık israil/abd sevici.

Buyurun bu günkü olaya
Dün Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gazze'deki soykırım karşısında atılması gereken adımları içeren mektubu vermek isteyen 3'ü kadın 5 kardeşimiz gözaltına alınmıştı.

Bugün de "Gazze'deki Açlığı Durdurun" yazan bir pankartı Galata Kulesi'ne astığı için Muştu Gençlik'ten 6 kardeşimiz gözaltına alındı.

Kalbi Filistin'le yanan bu kardeşlerimize selam olsun. Bu kardeşlerimizin yanındayız.

Filistin dostlarını serbest bırakın!

Lütfen sesinizi yükseltin, Filistin dostlarını yalnız bırakmayın!

- Mücahit Gültekin -

Geri