Ali bey size var da bize yok mu?

Konu sahibi son olarak 794 gün önce görüldü
Hani allahin evi ya zamaninda ters dusup hasım oldukları için girecegini zannetmiyorum.
Zaten tam zirh ile giriliyor.
Dua
Besmele
Kelime-i şehadet
Abdest...
Saflarda araya şeytanın geleceğini sanmam. Ancak omuz omuza durmakta iyi fikir gibi gözüküyor

İki biyontek yapiran omuz omuza dursun. Diğerleri avluda kalsın

bu duranlar hep dursa
siz durun burda desek
durup dursalar
ne güzel dururlardı

Şu camileri yaptırmışlar iyi hoş fakat kaç tane genç cuma namazına gidiyor ki? Emeklıi camiye kadar yürüyecek gücü ve sosyal hayati olmayan dedelerimden başka.Bunun yerine okul sayısı artsaydı eğitim hayatı da bu kadar sekteye uğramazdı.

Şu camileri yaptırmışlar iyi hoş fakat kaç tane genç cuma namazına gidiyor ki? Emeklıi camiye kadar yürüyecek gücü ve sosyal hayati olmayan dedelerimden başka.Bunun yerine okul sayısı artsaydı eğitim hayatı da bu kadar sekteye uğramazdı.
vakit namazı demek istedin sanırım. cumaları dolu olur çünkü.

Genel olarak Yaş ortalaması?
şu an bulunduğum yer ve memleketimdeki duruma bakarsak genç nüfus ağırlıklı. o emekli tayfası üç beş sıra doldurabilir anca. geri kalanı orta yaş ve öğrenciler oluyor.

şu an bulunduğum yer ve memleketimdeki duruma bakarsak genç nüfus ağırlıklı. o emekli tayfası üç beş sıra doldurabilir anca. geri kalanı orta yaş ve öğrenciler oluyor.
Yoreye bağlı muhtemelen yoksa hem okuyup hem de gozlemlerime dayanarak çok boş camimiz olduğunu söylüyorum.

Yoreye bağlı muhtemelen yoksa hem okuyup hem de gozlemlerime dayanarak çok boş camimiz olduğunu söylüyorum.
aynı şeyi söylüyoruz zaten. normal günlerde boş, cuma günleri dolu oluyor sadece bunu düzeltmek istedim. cami sayısının fazlalığı, eğitim konusunda dediklerine katılıyorum ayrıca.

Geri