Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vakit namazı demek istedin sanırım. cumaları dolu olur çünkü.Şu camileri yaptırmışlar iyi hoş fakat kaç tane genç cuma namazına gidiyor ki? Emeklıi camiye kadar yürüyecek gücü ve sosyal hayati olmayan dedelerimden başka.Bunun yerine okul sayısı artsaydı eğitim hayatı da bu kadar sekteye uğramazdı.
Genel olarak Yaş ortalaması?vakit namazı demek istedin sanırım. cumaları dolu olur çünkü.
şu an bulunduğum yer ve memleketimdeki duruma bakarsak genç nüfus ağırlıklı. o emekli tayfası üç beş sıra doldurabilir anca. geri kalanı orta yaş ve öğrenciler oluyor.Genel olarak Yaş ortalaması?
Yoreye bağlı muhtemelen yoksa hem okuyup hem de gozlemlerime dayanarak çok boş camimiz olduğunu söylüyorum.şu an bulunduğum yer ve memleketimdeki duruma bakarsak genç nüfus ağırlıklı. o emekli tayfası üç beş sıra doldurabilir anca. geri kalanı orta yaş ve öğrenciler oluyor.
aynı şeyi söylüyoruz zaten. normal günlerde boş, cuma günleri dolu oluyor sadece bunu düzeltmek istedim. cami sayısının fazlalığı, eğitim konusunda dediklerine katılıyorum ayrıca.Yoreye bağlı muhtemelen yoksa hem okuyup hem de gozlemlerime dayanarak çok boş camimiz olduğunu söylüyorum.