Ali Babacan

Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü
AKP'nin yan sanayi maalesef, zihniyet aynı. Muhtemelen ileride AKP ile koalisyon yapacaktır.
Gerici hiçbir zihniyeti sevmiyorum, tıraş olup kravat takmak ile olmuyor bu işler.
Zamanında ekonomi ile ilgili şimdiki kişilerden daha faydalı işler yaptığı gerçek.
Türk siyasi tarihinde bir yeri olacağını düşünmüyorum, Doğu Perinçek kadar oy alır.

Burada adama sallayanlarin izlemedigi, dinlemedigi o kadar belli ki. Isteyen istediğine oyunu verir.

Su Chp’nin basindaki vatandas suanki cumhurbaskani adam ilmek ilmek diktatörlük duzenini kurarken ne yapmis, biriniz anlatsin. Dunya uzerinde bu kadar secim kaybedip hala koltugunda kalan kac siyasetci var yahu. Erdogan diktatörde sen nesin bir anlat hocam.

Ali Babacani AKP’de siyaset yaparken de begenirdim. Vizyoner ve hamasetten uzak bir adam. Oyumuda verecegim, benim dusuncelerimi yansitiyor ve en azindan soylediklerinin bir plani programi var.

Sunu da soyleyeyim gozumde aldigi en buyuk eksi Baskanlik sistemine acikca karsi koymamasi ve referandumda görüşlerini aciklamaktan imtina etmesidir. Siyaset bazen risk isidir, cesaret isidir. Bu konuda defalarca pişmanim dedi ama yetmiyor maalesef.

Hatta iddaliyim, anket firmalarinda gosterilenden cok daha fazla oy alacagini dusunuyorum.

Bugün yaşananlarin sorumluluğunu babacana yukleyemezsiniz. Adam size kalkın Pakistan olun mu dedi.

orijinali varken çakmasına oy veriyorlar, ilginç.

Burada adama sallayanlarin izlemedigi, dinlemedigi o kadar belli ki. Isteyen istediğine oyunu verir.

Su Chp’nin basindaki vatandas suanki cumhurbaskani adam ilmek ilmek diktatörlük duzenini kurarken ne yapmis, biriniz anlatsin. Dunya uzerinde bu kadar secim kaybedip hala koltugunda kalan kac siyasetci var yahu. Erdogan diktatörde sen nesin bir anlat hocam.

Ali Babacani AKP’de siyaset yaparken de begenirdim. Vizyoner ve hamasetten uzak bir adam. Oyumuda verecegim, benim dusuncelerimi yansitiyor ve en azindan soylediklerinin bir plani programi var.

Sunu da soyleyeyim gozumde aldigi en buyuk eksi Baskanlik sistemine acikca karsi koymamasi ve referandumda görüşlerini aciklamaktan imtina etmesidir. Siyaset bazen risk isidir, cesaret isidir. Bu konuda defalarca pişmanim dedi ama yetmiyor maalesef.

Hatta iddaliyim, anket firmalarinda gosterilenden cok daha fazla oy alacagini dusunuyorum.
Babacan ak parti içinde kalıp Erdoğan dan sonra koltuğu de devralabilirdi ama o zor olanı seçti ki zaten çoğu kişi Erdoğan'ın yerine geçecek adam olarak Babacan'i söylüyorlardı bunlara anlatamazsin abi İmamoğlu'ndan yavaş dan medet umuyorlar

Adaylar arasında en mantıklı, en donanımlı, bulduğum kişi.
Odtü'den 4 ortalamayla mezun olmak ciddi miktarda nöron kapasitesi demektir.

Bu adamı konuşurken izlediğimde içim umutla doluyor. Ve sanırım bu konuda yalnız değilim.

Program vardir bu aksam camide gideyim biraz sevap pointlari alip, ve gunah resetlenmesi yapayim....

gerek ali babacan, gerekse ahmet davutoğlu, parti kadrolarının oluşumunda "siyasi bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlarımız" diyerek akp'nin mutfağından yetişmiş siyasetçilere yer verdiler. bunun türkçesi şu: sizi soyup soğana çeviren madem ki bizleriz o halde kıçınıza-başınıza incir yaprağı takalım da ödeşelimdir... deva'ya ve ya gelecek partiye oy vermenin ötesinde gönül vermek içinde can atanlara şimdiden geçmiş olsun ne diyelim

Geri