Ali Baba ve 7 Cüceler (2015)

Konu sahibi son olarak 966 gün önce görüldü
007069.jpg

Vizyon Tarihi: 13.11.2015

Yönetmen: Cem Yılmaz

Senarist: Cem Yılmaz

Tür: Komedi

Süre: 110 dk.

Oyuncular: Cem Yılmaz, Çetin Altay, Zafer Algöz, İrina İvkina, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin

Konu: Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber, bahçe süsü olarak cüceler tasarlayıp satan iki "iş adamıdır." İç pazardaki girişimlerinde başarısız olup, Şenay Cüccaciye markası atında kurumsallaşıp yurt dışına açılmak isteyen ikili, soluğu Sofya'da düzenlenen bir bahçe fuarında alırlar. Tamamen tesadüf bir yanlış anlaşılma sonucu büyük mafya lideri Boris Mancov'un adamlarına bulaşan Şenay ve İlber, kendilerini kedi-fare oyununu andıran bir insan avının göbeğinde bulurlar! Karşılarına çıkan Tayanç Pakça, Veronika ve Kenan Memedov gibi nev-i şahsına münhasır karakterlerle maceraları da renklenecektir...

[YOUTUBE]h5ABho06Pcg[/YOUTUBE]​

Cem yılmaz'ın herşey güzel olacak filmi dışında tüm filmlerini sinemada izledim bir tek yahşi batı filminden çok keyif alamadım onun dışında verdiğin paraya değiyor

Fragmandan bir şey anlayan varsa bana da anlatsın

Fragmandan bir şey anlayan varsa bana da anlatsın

dün akşam gittim filme . çok güzeldi .
spoiler
boris mancov (cem yılmazın ikinci oynadığı karakter ) klasik insan avına çıkıyor ekibiyle beraber . bu insan avındaki avlarıda diğer cem yılmazın karakteri (şenay) ve 6 kişi . (cüceler)
film on numara olmuş . herkese tavsiye ederim . zafer algözün rolü muhteşemdi. ayrıca zafer algöz (kenan memedov) hala daha sovyetler birliğinin var olduğunu sanan ve sovyet roketini 1988'den beri koruyan (bu roket çalışmıyor ama haberi yok.d) birisi .
spoiler

spoiler
boris mancov (cem yılmazın ikinci oynadığı karakter ) klasik insan avına çıkıyor ekibiyle beraber . bu insan avındaki avlarıda diğer cem yılmazın karakteri (şenay) ve 6 kişi . (cüceler)
film on numara olmuş . herkese tavsiye ederim . zafer algözün rolü muhteşemdi.
spoiler

sadri abi günaydın abi ehuehu

Filmi dün izledim. Bana pek hitap etmedi. İlk defa bir Cem Yılmaz filmini beğenmedim.
Bir iki yerde yaptığı göndermeler güzeldi. Bol küfürlü bir film. Ailece , çağa çoluk gideceklere duyurulur.

Cem Yılmaz bu ülkede sinema sektöründe hep en iyisi olmuştur. Gelenekçi değil yenilikçi bir adamdır. Hep farklılık yaratma peşindedir. Bu yüzden hep takdir etmişimdir. Her ne kadar bu film bana göre olmamış ama yine de geçer not aldı.

Babamla gitmeyi düşünüyordum Türk'ün yorumundan sonra bir daha düşüneyim ben :asd:

spoiler
film on numara olmuş . herkese tavsiye ederim . zafer algözün rolü muhteşemdi. ayrıca zafer algöz (kenan memedov) hala daha sovyetler birliğinin var olduğunu sanan ve sovyet roketini 1988'den beri koruyan (bu roket çalışmıyor ama haberi yok.d) birisi .
spoiler

Yarın gidiyorum filme beğenmezsem sovyet roketini kafanda patlatırım akskfjka

Babamın ısrarla benimle gitmek istediği film. Fragmanını hiç sevemedim.

Senaryonun bir çekiciliği var, tatlı süprizlerle izleyiciyi sıcak tutuyor..
Küfürle güldüren bir yapı bütünün %60 ını oluşturuyor.. Yani filmin izleyiciyi yakalayan esprileri vardı..
Oyunculuklar sırıtmadı, roller geçmiş filmlerde ki gibi aşırılıklara da sahip değil ..
Tavsiye ederim evet..

Bir iki sahne ve ince espriler dışında beni saran bir film olmadı. Sevemedim bu sefer.

yorumlar ağırlıklı olarak beğenilmemek üzere olmuş , gitmeyelim mi yani :dusun:

cem yılmaz filmlerini bana özel yazıyo galiba ...salonları hep benim kahkaham yıkıyor [emoji23] [emoji23]

Filmin ilk yarısında bırakın gülmeyi, bir ara uyuyordum. Oraya buraya gönderme yapacağım derken film yapmayı unutmuş. Hem iyi hem de kötü rolü oynamaktan usanmadı bu adam. Oyuncu bulamıyorum herhalde. İzzet Altınmeşe olayı dışında küfürlü sahnelere gülüyordu insanlar ki bol küfür var. Cem Yılmaz çıtayı gittikçe düşürüyor.

Geri