Ali Baba Express

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Siparişlerinizin gelmesi gecikmeli olsa da bir çok ürünü Türkiye'dekinin yarı fiyatına bulmanız mümkün.
Kullanıyorum mutluyum :p​

hiç duymadım ben de
dönerci felanmı bu zannettim önce =)

Dün bir seyler alicaktim guvenememistim. Bi arastirayim madem :)

Nerden estiyse bi gun siparis edeyim dedim. 50 euroya siyah maxi elbise aldim. O kadar da kadinla chatlastik kadin opucuklu cicekli smileler gonderdi (Icimden dedim ne tatli insanlar yaa ) normalde bedenim 38 ama 40 istedim basima gelecekleri tahmin ettigimden.13 gun sonra hayatimin sokunu yasadim. Uzun dedigim elbise dizlerime geliyor nerdeyse. Ve kol kismi dirsegimde. Zaten kumasa diyecek soz bulamiyorum o kadar berbat dikisler. Velhasilkelam almayin kardeslerim ucuz etin yahnisi misali .p bildiginiz markalardan vazgecmeyin. Sonra gonderme parasi derken daha zararli cikiyorsunuz.

Çinde satamadıkları çöpe gidecek olan şeyleri ucuz olarak koydukları bir yer. burdan çok iyi para kaldıranlar var. ürününüzün gümrüğe takılma olasılığı var bozuk, kırık yırtık gelme ihtimali var. ama gerçekten çok ucuz ve farklı şeyler mevcut

ali baba express diye birşey duymadım

aliexpress var bir de alibaba var, alibabaexpress yeni mi?

dayanamayıp alışveriş yapasim var keşke hızlıca yollasalar :liv:

Scherkes spor ayakkabı gördüm mağaza da 349 tl sitede 19 usd :(((
Çakma mi bilmiyorum hiç te belli olmuyor :((

Almak istediğim bir ürün var ama gümrüğe takılma riskinden dolayı tereddütteyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gümrük takılması için belli bir limiti geçmesi gerekiyor.
70 euro dan fazla ve ağırlığı geçmiş büyük bir üründe takılır.

50$'dı galiba almak istediğim ürün ağırlık limiti ne kadar ki

Galiba 30 kg dan fazla olunca ticari ürün kapsamına giriyor ve takılır 75 euro dan az olanlar genelde takılmadan geliyor faturaya 20 euro yansitirsa kocaman koli üstüne adam pakete açar bakar ve malın ederinin yüksek olduğunu düşünürse yine gumruge takılır.

Şu ana kadar is yerinde buradan alınan arkadaslarin ürünlerde bi takılma görmedim. Genelde aynı adrese PTT toplu şekilde getiriyor gerci ayakkabıya ilk bakan benim i yüzden tereddutteyim acaba takılır mi diye.

Gerçi 75 euro standardi ile takilacagini sanmıyorum.

müşteri hizmetleri mükkemmel, vallahi can sıkılınca açıp çetleşmelik. türkiyede 10 liradan aşağı bulamadığım mıknatıslı akvaryum temizleyiciyi 1 dolara aldım. adakfsajf 60 gün içerisinde ulaşmayan ürünün parasını koşulsuz şartsız iade etme garantisi veriyorlar tabii güvenilir ve puanı yüksek mağazalardan alışveriş yapmak şart.

Surekli alan birisi varsa bana yardim etsin:/

Bizim zamanimizda ebay vardi. .d

Geri