Algılar bir gün çöker, insan ‘insan’ olarak kalır

Konu sahibi son olarak 803 gün önce görüldü

Algılar bir gün çöker, insan ‘insan’ olarak kalır​

Hem paranın hem ürünün yok olduğu 1970’li yıllardı... Paranın olduğu aradığının da olduğu yıllar ise milenyum yılları... Paran olup da ürün bulamadığın yıllar ise Covid yılları oldu. Dünya, evinden alışverişe çıkamadı… Âdeta dünya nüfusu nasıl azalır, savaş çıkar fazlalıklar budanır, insanlar fakirleştirilir sanal anlamda nüfus azalır, ya hareketsiz kalır ya da şehirden çeker gider, durumuna getirdiler… Feridun Ağabey oynasınlar bakalım genlerle. O kadar ince ayar gidiyorlar ki âdeta kendi kasabına dua ettire, ettire… Düşünür müsünüz, öyle ki insanlar hasta olmamak için uzaktan çalışılacakmış ne güzel… “Gitmeden çalış” dediler bir kısım millet sevinçten uçtu. Şimdi de çalışma saati azalıyormuş. Gene çok sevinecekler… Öte yandan “uzaktan yapılan iş genelde yapılmasa da olur, lüzumsuz çoğu” demedi kimse. Çalışma saatinin azalması senin ya da patronların iyiliği için değil sana ihtiyaç azaldığından olmasın?!.” İşte paran olsa da ‘kısmen tedarik’ dedikleri gibi restoranın önünden geçip içeri oturamadığın gibi âdeta sosyal deney yapıla yapıla, toplumları yapay kıtlığa doğru emin adımlarla götürüyorlar sanki… Para denen sanal ya da kâğıttan bir şeyler olacak ama alım gücü kalmayacak. %5 Z kuşağı uçarı zengin ve %95 fakir sefil topluluklar… İnsanların yerine olsam fiziki altın biriktirirdim. Sanal zenginlerde olmayan bir o var... Toplumu sanal emtialar ile manipüle edenlerin maskarası olmasın milletler… İnanıyorum ki yine de bu saçma fikir de çöker. İnsan ‘insan’ olarak kalır. Dikkat edin ‘insan’ dedim, maymun demedim. Büyük çoğunluğun yanlış çıkarım yaptığı ve korkuya kapıldığı maymun muhabbetiyle işim olmaz...

Maymun muhabbeti de nedir?

Yıl 2022 ve yapay zeka aldı başını gidiyor ancak birileri halen çok sayıda kanıta rağmen, maymun ile ortak atadan geldiğimiz gerçeğini kabullenemiyor.

Altın da biriktirsen trilyonların da olsa Dünya'nın yok olacağı gerçeğini nasıl değiştireceksin? Yüz yıl bile ömrü yok Dünya'nın...

Su kıtlığına da az kaldı. Petrol ve altın da iş görmeyecek yakında...

NASA tüm gerçeği yayımladı: İşte kuraklığın bilançosu!

Geri