Alfa kadınlar bu erkeklere tahammül edemiyor!

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Gerçi siz hepiniz alfasınızdır ya eheh xd
düşünsene alfa kadin forumda konu açıyor ve forumda ustteki uyeyle asansorde kalsan naparsin konusuna yorum atiyor
ve alfayim yaziyor
tutmayin beni kusacam òykkkkk

muahahahahahhaahahahahaahahahahahahahahahahahahahshahaha

Üç konu hakkında forumu ikna edemedim.
1-RNA virüslerinin kalıcı bağışıklığı olmaz.
2-eşcinsellik normal bişi kabul edilemez.
3-kadının alfası betası olmaz.

hayır abi listen eksik...... tayyip erdoğanın asrın lideri olmadığı, akpnin de türkiyenin başına gelmiş en kötü şey olduğu konusunda da ne bu forumu ne de bulunduğumuz başka forumları ikna edemedin.....

erkeklere ne olursak olalım tahammül etmemeliyiz zaten ne saçma… ama böyle beyni olduğunu unutmuş ve oynak erkekler çok kusunç. şu an yazarken yine tiksinme geldi. tiksinme bağımlılığımı nasıl aşabilirim araştırayım. herkes çok çirkin bugün.

erkeklere ne olursak olalım tahammül etmemeliyiz zaten ne saçma… ama böyle beyni olduğunu unutmuş ve oynak erkekler çok kusunç. şu an yazarken yine tiksinme geldi. tiksinme bağımlılığımı nasıl aşabilirim araştırayım. herkes çok çirkin bugün.
su an ayni kendimi gordum. sadece ben en nefret, en tiksindigim ve igrendigim seyleri isyerinde goruyor yasiyorum. larien'in saydiklari, evet :d su an nerdesin, ne gordun, ne yasadin bilmiyorum AMA anliyorum

here for ya
1656757493852.png

Geri