Aleyna

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanışmak istediğim bir kişi, paylaştığı şeylere çok gülüyorum. :p

Açtığı konulara yaptığı dokunuşlarla benzersiz bir üye ..

kz sni yrim, syna trşu yapr, ekmk bndıra bndıra yrim :))

Mümkünse hep konu aç sen ya :p bayılıyorum konularına.
Ayrıca bazen bazı konulara yaptığın yorumlar falan çok doğal ve tatlı, eksik olma sen buralardan :öp:

Herşey boş aleyna ile coş sloganı atıyorum her gördüğümde.
Rahatlık bir insana ancak bu kadar yakışır.
Kasmıyor ve samimi geliyor bana.

Birçok yönden hayret uyandıran,zengin içerikli ve tamamlayıcı bol görselli konular sunmada bir numara .
Emeklerini takdir ettiğim,daha nice konularını merakla beklediğim bir insan.

Konuları sevilesi takip edilesi üye. Hatta bazı ilginç konularını ofiste sesli okuyarak hep beraber aydınlanıyoruz.

Kendini ifade ederken makyaj barındırmayan cümleler kullanan ..
Açtığı konuları dikkate değer bulduğum ilgi açlığı duymayan bir üye ..

Güzel paylaşımları var :) Severek takip ediyorum :)
Sempatik bir kız, paylaşımlarına bakılırsa. .

Çok beğeniyorum yaptığı yorumları; içtenlik seziyorum , aşırı doğal.
İlginç değil ilgi çekici konular açıyor çünkü hepsi insana dair.

Farkındayım çok geç kaldım bazı şeyler için bu konuda onlardan biri oldu çok önceden yazmalıydım hakkındaki fikirlerimi.. : )

Herkes açtığın konulardan dolayı kendince bir fikir edinmiş ama seni gerçekten tanıyan o az sayıdaki insandan biri olmak ne güzel..İnsana güven veren yanın dışında gerçekten kafa birisin seninle anlaşamayan insan yok gibi geliyor bana olsa bile sorun sende değil onlarda bence.. .p

Seni sinir etmeye bayılıyorum bunu zaten biliyorsun bu huyumdan vazgeçecek değilim.. .d
İnce düşünceli vefalı bir o kadarda gerçek ve yalansız birisin insana huzur verensin..Hep böyle mutlu ol.. : )

Genelde sabaha karşı takıldığını görüyorum. Kelime oyununda çok vakit geçiriyor. Sürekli bir şeyler paylaşıyor. Forumun demirbaşlarından. Sesli harfleri yazmaması, kelimeleri kısaltması yazılarını okumamı çok zorlaştırıyor. Ve hiç sevmem o tarz yazıları. :D Çok öncelerde piskopos nickiyle muhabbetimiz olmuştu. Önceden iyi biri diye düşünürdüm. Doğum günümü Başak'tan önce özelimde kutlamıştı. Demek ki bazı şeylere önem veriyor. Şimdi de iyi bir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri