Aleyna

Konu sahibi son olarak 2303 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konupaylaşmayınca özlüyorum.

Konulariyla mesur, yazarkenki sesli harfleri yazmamasiyla mesur, rahat yorum yapmasiyla mesur, rahat yorumlarina rahat karsilik verildiginde de bozulmasiyla mesur.

Forumda tanıdığım az sayıda insandan biri.
kendi halinde, karizmatik, enerjik ve doğal bir insan.
foruma girdiğimde gözüm arıyor konularını :).
Keyifli sohbetiniz eksik etme Aleyna hoş kal esen kal :)).

Diğer kötü konu açanlar gibi değil. En azından bazen eğlenceli, bazen bilgi, bazen komik, bazen bilgili konular açıyor. Ve sonlarında bıraktığı resimler de ayrı bir ilgi çekici oluyor.
İlginç konularla tanınan bir bayan.
Merak edilesice.

Aleyna candır gerisi heyecandır xd

Forumumuza açtığı renkli konularıyla canlılık katan bir arkadaşımız

@aLeyna hani gercek dost dersiniz ya iste onun adi aleyna benim belkide yillardir tanidigim ve asla sohbetinden bikmadigim bir insan bende cok degerli ve seviliyor bunu kendisine her defasinda soylerim asla arkadasim dedigi insani kirmaz.
Yani sanalda nadir rastlayacaginiz birisi
Yerin her zaman bende farkli aleyna degerlisin seviliyosun :)

@aleyna

Barmen mi barista mı ? Merak ettiğim bir soru yoksa her ikiside mi :D onun dışında bi kaç laf sokmalarını okudum oldukça başarılı. Konuları zaten ilgi odağı ve altında ki karikatürler efsane :)) bir şey daha merak ediyorum neden bu kadar konu açmak yerine aramıza karışmıyor yorumlrı ile :p

Barmen mi barista mı ? Merak ettiğim bir soru yoksa her ikiside mi :D onun dışında bi kaç laf sokmalarını okudum oldukça başarılı. Konuları zaten ilgi odağı ve altında ki karikatürler efsane :)) bir şey daha merak ediyorum neden bu kadar konu açmak yerine aramıza karışmıyor yorumlrı ile :p

Laf sokmakta @aleyna nın üstüne tanımam ama candır kendisini Sevmedigi insanı asla sevmez (.

Ayrı bir tarzı olmanın dışında mesafesini koruyan ve bir okadar da yerinde konuşmalar yapan kişi.

Konularında sen kadar özgün..

Kendisinden çok iyi bir dost olur. :) Gecelerin güzel insanıdır. Muhabbetini sadece tadan bilir :p

Konularını takip ediyordum zaten ,lakin ilk doğum günümü kutlayan kişi o oldu.
Gece yarısı mesaj atmış , ince düşünceli demek ki. Teşekkür etmeye geldim :)

Umarım hep mutlu olursun Aleyna.

@aleyna candir gerisi heycandir ! :p

Emekçi biri onun editör yada özel üye olmamasina şasiyorum hem katkilarindan dolayi hemde durusundan dolayı.

Eskiden daha çok konuşurduk...

Emeği takdire şayan paylaşımları var. Heyecanla takipçisiyim.

Daha çok geceleri aktif olduğundan dolayı çok fazla görüşemiyoruz ben sabah yazıyorum o gece cevaplıyor olsun böylede anlaşıyoruz :D

Forum bir survivor olsaydı Aleyna erzak olurdu ..

Yüzünü çok merak ediyorum. Ve temiz kalbine inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri