Aleyna

Konu sahibi son olarak 2303 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksam gelir
ilginç konular açar
açtığı konulara yazılan mesajları okur
hepsini beğenir ( tek bildirim kaynağım o zaten )
eğlençelidir

Çok güzel konular aciyor

Şu kızla aynı saatte forumda olmayı îsterdim ama uyku düzenimîz farklı ;

İlginç konular açıyor ve açtığı konuların neredeyse tamamı okunuyor. Forum içerisinde sürekli takip edilen üyelerden.

Konuları ilginç kendisi sevimli biri gibi:tatlı:

Açtığı konular ilgi çekici. Bazı konuların sonuna konuyla ilgili esprili görseller koyuyor, onları özellikle seviyorum :)

İlginç ve okunası konuları var. Denk geldikçe okumaya değer buluyorum.

Özellikle yorumlar sonrası yaptığı espri söyleşileri süper.

Konularını takip ediyorum. Çok şey öğreniyoruz :p

Yıllar önce tanışma fırsatımız olmuştu, ismi dışında pek bir şey bilmem. Yakında herkes Forumsal a üye olacak sanırım :p

Actigi konularin ilgincligi bir yana,konu sonundaki paylastigi capsler ya da gorseller en can alici nokta diye dusunuyorum.

Alisila gelmis forumkizlara litaraturunde gecmeyen ugruna farkli bir vikipedi acilabilinecek bir bayandir tum konulari okunur ve orjin bir konsepte sahiptir foruma ilk geldimde tanisip muhappet etme firsati yakaladigim sonrasinda gokkusagi misali denk gelmeye calistikca kaybolan hatrisayilcak uyelerdendir yeri apayridir konularina yapilan hicbir yorumu begenmeden gecmeme etikligine sahiptir ustelik emegine saglik gibi mesajlar gozetmeksizin...

her zaman diyorum çok sempatik bir kız diye :p
harfleri yutsa da olsun, alışkanlıkmış:))
sen hep konu aç, ha bi ara da sohbette demir atalım:))

Bu kız cok tatlıda sadece geceleri cıkıyo ortaya bayankuş :p
Aleyna

Kışın uzun gecelerinde benim gibi gececi takılıp sabahlara kadar açtığı konularda bilgi sahibi oldum kimi zaman karşılıklı yazışmalarımız oldu. Aleyna esenlikle kalınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri