Aleyna Tilki’nin “Sen Olsan Bari” Klibi Bilinçaltı Pedofili Öğeler mi İçeriyor ?

Konu sahibi son olarak 1248 gün önce görüldü
ilginc bu konu cok onemli kimsenin ilgisini cekemedik mi gene ?

Çok zorlama diyen çıkacaktır. Ben de karar veremedim. Hani insanın aklına o videodaki şeyler gelmiyor. O kadar subliminale kafam çalışmıyor benim. Ama beni de henüz 17 yaşında bir kızın, aslında hala çocuksuluğunu kaybetmemiş bir kızın çok fazla kadın kadın sunulması rahatsız ediyor zaman zaman.

Değil abi içermiyor, o neonları yapan kızı çok iyi tanıyorum, izmirli tatlı bir hatun, kuğu figuru mesela kızın yaptığı en güzel işlerden, aleynadan önce de vardı, alien da öyle, diğerlerini bilmem ama ben neonlara kefilim : p

ben çok kadınsı ve rahatsız edici bulmadım klibi. bence sözler, müzik ve kıyafetlerin yaşına uygun olmasına dikkat edilmiş. ama işte klibin dünya çapında bu kadar izleniyor olması pedofili pisliklerin ekmeğine yağ mı sürdürüyo diye düşündürmüyo da değil.

Bir sefer denk geldim ve hiç dikkat ederek izlemedim fakat küçük bir kızın gece kulüplerinde yahut ona benzer yerlerde çalışmasına pek hoş bakmıyorum. Sadece okuluna gitmeli.Şimdi de hoş bakmıyorum eskiden de hos bakmiyordum .Zamanında küçük Emrahlar, küçük Ceylanlar falan da vardı hatta onlar daha küçüktü. Bırakın önce okusun çocuklar.

Geri