Aleyna Çakır Profili.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu nasıl eğlence tarzı Ankara’da pavyonlar kapatılsın zorla genç kızları kandırıp böyle pislik abazaların sapıkların cirit attığı çöplükler derhal kilit vurulsun ortama eşek bağlasan durmaz..
Yazık oldu kıza

E4939AC4-B9FB-47CF-84C6-51B2DBCDD918.jpegKızımı Yıkamak için morga girdim.Gözlerinden yaş akıyordu.Ölüler ağlar mı hiç ? Benim kızım ağlıyordu..

Dünya'da bu kadar estetikten uzak bir görsel şölen olamaz, şarkıyı dinlemek için zaten yeni kulak diktirmek gerek.

Kadının ölümü sonrası sosyal medya aracılığıyla ve TV kanallarında adalet aranması utanç verici.

Videoda Aleyna mı var? Bu görüntüler ney?

Ben adli islerden pek anlamam, ama Muge Anli izleyeli dosya birlestirilme olayinin Turkiyede buyuk sorun teskil ettigini fark ettim, nedir bu kadar zor olan bu birlestirme olayinda bilmiyorum ? Bu pezevenk olan kisi hala disarda hala tehdit savurabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Gençliğinin baharında biri öldürülüyor öyle şeyler yazılıp çiziliyor ki hayretler içinde kalıyorsun. Nasıl bu kadar iğrenç bir insan olabilirsiniz aklım almıyor. Ne yaptığının nereden geldiğinin ne önemi var bu davada? Bu insanlar nasıl bu kadar rahatlar birinin hayatını almaya rağmen, bu düşünceyi değiştirmek lazım her şeyden önce. Gerisi olan ah vahlar her gün birine daha üzülmekten başka bir işe yaramıyor.

O nasıl pavyon kurban pazarına benziyor ./

Ben adli islerden pek anlamam, ama Muge Anli izleyeli dosya birlestirilme olayinin Turkiyede buyuk sorun teskil ettigini fark ettim, nedir bu kadar zor olan bu birlestirme olayinda bilmiyorum ? Bu pezevenk olan kisi hala disarda hala tehdit savurabiliyor.

İyi ki bu ülkede yaşamıyorsun. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözümüz boşuna değil; yılan yaşar, dokunduğu yanar.
İç acıcı haberlerin olmadığı, her gün en az bir kötü haberin olmadığı ülkeyiz.
İktidar partisi bu gün üyeleriyle toplandı ve virüs uyarıları neredeydi denir mi? İstanbul'da etkinlik yasağı olacaktı ama toplantı var diye yasağı pazartesiye ertelenen bir ülke.
Almanya'da %0 çıkan enflasyonu kıskanıyorum çünkü bu gün kredi derecelendirme notumuz tarihte hiç olmadığımız kadar dipte, 2001 krizinden bile kötü durumda ülke. Beş hastane parasına bir hastane yapılması ile övünülen bir ülkeyiz. Herkes kazanayım da her yol mübah mantığı ile işliyor çünkü buna zorunlu bu ortamda.
Konuyu dağıttım.
Adaletin düzgün işlemediği ortamda Müge Anlı'lar türer.

Maalesef böyle genç kızlarımızı bir şekilde tuzaklarına düşürüyorlar veya bazı kızlarımız en başlarda bu hayatın getirilerini görüyor götürdüklerini göremiyor. Fark ettiklerinde ise sanırım çok geç oluyor. Müge Anlı'ya bağlanan bir hanım bu işten aylık gelirinin 30 bine yakın olduğunu artık alıştığı düzen nedeniyle dönemediğini söylemişti sanırım. Her kadının olayı farklı. Birileri getirilere özeniyor, birileri zorla bu işlere sürükleniyor, birileri ailesini geçindirmek için mecbur kalıyor. Adamların suratına bakınca zaten nasıl birer pislik olduklarını anlıyorsunuz. Umarım bu kızımızın da ölümü cinayet ise o pislik adam cinayetten, değil ise işlediği diğer tüm suçlardan cezasını üst hadden alır.

Geri