Alex Telles kimdir? Alex Telles hayatı kariyeri

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Ara transferde takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Brezilya’nın Gremio takımında oynayan Alex Telles ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. 15 Aralık 1992 yılında Brezilya’nın Caxias do Sul kentinde dünyaya geldi. 1.81 cm boyunda olan Alex, mevki olarak Defans ve Sol bekte görev almaktadır. Sol ayağını sağ ayağına göre daha iyi kullanan Alex Telles 6 milyon euroya Galatasaray ile anlaştı.

Alex-Telles-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1.jpg

Alex Nicolao Telles veya kısaca Alex Telles (d. 15 Aralık 1992), Brezilyalı futbolcu. Türkiye Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray takımında oynamaktadır.

“Haberleri takip ediyorum ama inanamıyorum. Alex, Brezilya'nın en iyi sol beki. Ben onun Real Madrid ya da Barcelona gibi iki dünya devinden birine transfer olacağını bekliyordum. Eğer Galatasaray'a imza atarsa çok şaşırırım. Rakibimiz Alex'i kadrosuna katmayı başarırsa gerçekten çok önemli bir transfere imza atmış olur.”

Cristian Baroni

“O 2012-13 ve 2013-14 sezonunun en iyi Brezilyalı sol beki.”
—Alexsandro de Souza, Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsane oyuncusu.[

“Brezilyalı oyuncular yeniden Türkiye'ye gelmeye başladı. Son olarak Galatasaray'ın Alex Telles ile ilgilendiğini görüyoruz. Kendisi gerçekten iyi bir oyuncu. Alex Telles bekte, açıkta ve diğer birçok pozisyonda oynatabileceğiniz iyi bir oyuncu. Bu yüzden Galatasaray'a çok fazla faydalı olabileceğine inanıyorum.”
—Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsane oyuncusu. Dönemin Sivasspor teknik direktörü.[

Geri