-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen katılıyorum...Ben kız istemeye gittiğimde göz altına alındım diye yıllarca asker , doğum anısı gibi anlatacakGelin evindeki tuzlu, baharatlı, Domestoslu zartlı zurtlu kahve şu cezadan daha çok rahatsız etmiştir damadı. Bu tipler ilkel varlıklar o sebeple para cezası bunlar için ödüldür. Gidin bakın bu tip kendi gibi bir grup ilkele bu meseleyi koltukları kabararak nasıl anlatıyordur.
Son zamanlarda moda oldu bu tarz istemeler sık sık görüyoruz ama göz altı ilk oda damadın daha önceden sabıka kayıtlarının olmasından kaynaklı galiba ödödaynen katılıyorum...Ben kız istemeye gittiğimde göz altına alındım diye yıllarca asker , doğum anısı gibi anlatacak![]()
kız bıraksın yol yakınkenSon zamanlarda moda oldu bu tarz istemeler sık sık görüyoruz ama göz altı ilk oda damadın daha önceden sabıka kayıtlarının olmasından kaynaklı galiba ödöd
Bencede yakmasın kendini ödödkız bıraksın yol yakınken![]()