Alemlerin Rabbi oLan Allah'ım!..

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dualar

Sensin Halıkımız,Sensin Sultanımız,Sensin Mabudumuz,Sensin Mevlamız,Sensin Sensin yaradanımız,Sensin Rahmanımız,Sensin merhamet edenimiz,Sensin bizi var eden varlıgımıza can veren,,,,Sensin herşeyimiz...Tek gerçegimiz Bir Sen varsın ...Senden gayri herşey sonlu..Sen sonsuz Baki olansın var ettiklerine Rahmer ,merhamet edensin....Yarattıklarına sonsuz nimetler bahşedensin....Alemlerin,, tüm zerrelerin Rabbisin ..Bizler sensiz hiçiz hiçliğin ateşine atma bizleri..

Allah ım Bütün ham ve şükürler sanadır..Nihayetsiz hamd ve şükürler olsun sana..Şükrümüzü kabuL eyle...Alemlere Rahmet olarak gönderdigin Efendimiz (s.a.s) e Ailesine Ashabına sonsuz salat ve selam oLsun...

Allah ım senden Rahmetini, merhametini, nurunu ,affını ,sevgini, rızanı Diliyoruz..Senden hayırlar, guzellikler,Saglık afiyet istiyoruz...Bahtımızı acık ,yolumuzu aydınlık eyle...Yolundan ayırma....Kalp kapılarımızı ac rabbim... Gönlumuzden gecenleri hakkımızda hayırlı eyle hayırlı olanı nasib eyle bizlere...Sıkıntılarımızı gider Allah ımm..

Efendimize (s.a.s) e Ailesine ashabına Salat ve selam olsun..Selam olsun ummeti Muhammed 'e Sagnak sagnak Rahmetini yagdir üzerlerimize Allah ımm...

Kabul eyle dualarimizi Sen dualara icabet eden Mucib sin...

Ya Rabbi...!

Allah ım Biliyrum ve itiraf ediyorum ki,hakikaten cok gunahkar ve isyankarım..Fakat yine bütün varlıgımla inandığım bir hakikat var ki, SEn!in affın benim günahımdan daha büyük , mağfiretin benim isyanımdan daha geniştir.Çünkü sonsuz ve sınırsızdır...

Geri