aLem Günlügüm ;q

Konu sahibi son olarak 2221 gün önce görüldü
999179_239840872842912_1487482983_n.jpg

SANA ait olanı yaşamak istiyorum ben....
Aşksa aşk, sevinçse sevinç, hüzünse hüz...ün, acıysa
acı...
Senden gelen hiçbir şey korkutmuyor beni...
Sen yanımda olduktan sonra her şeye dayanabileceğimi biliyorum...
Gözlerindeki derin uçurumlarda bir dağcı edasıyla
gezinmek mutlu ediyor beni...
Seni her gün yeniden keşfediyorum...
Seni keşfederken kendimide... çünkü sen bensin...
bende sen... Bu keşifte yolumu kaybetmeme imkan yok...
Pusulamda rehberimde sensin...
Karanlık yollarda ışığımda sensin...
Aslinda sen.. bensin... bende sen... sen.. sen...
Nereye gidersem gideyim yanımda götürüyorum
seni... Hiç yalnız değilim bu yüzden.
Ne gecelerim sensiz geçiyor, ne gündüzlerim...
Yaptığım her şeyde, attığım her adımda mutlaka
sen de varsın..!!

Sus Şimdi...
Sıralama Yine Bahanelerini...
Kendine Sakla Olmadıkları Olmayacak Ve Eğerleri...
Yanına Al Giderken, Belkileri Ve Keşkeleri...
Sus Şimdi...
Kullanma Bana Ama Seni Çok Seviyorum'lu Cümleleri...
Nerede Görülmüş Bu Kadar Çok Sevenin Çekip Gittiği...
Hem Uğruna Mücadele Etmediğin Sevgiye De Sevda Denmezki... Sus Şimdi...
Bir Defa Koymuşsun Kafana Gitmeyi...
Ben Kal Desem De Zaten Sana Bi Anlam İfade Etmez Ki...
Hem Gidene Ne Dur Nede Kal Denilirdi...
Git Şimdi Bit Şimdi...
Bu Defa Gitmenin, Tam Yeri Tam Vakti...
Ben Ne KAZANAMACAĞIMI Gördüm Sen De Gör Ne KAYBETTİĞİNİ...!!!!.

Onu qÖrdüğün aN qÖzLerine ßaktığın aN. Hayatın Ondan ißaret oLmu$tur. Onun ßir qüLü$üyLe ßir ßakı$ıyLa düNyaLar Senin oLmu$dur. Onun " SENİ SEVİYORUM " Sözü Senin iÇin En ßüyük MutLuLukdur. sÖzLer VeriLir YeminLer ediLir. Ve bu sözLer yeminLer Sayesinde Ona Her$eyden çOk qüveniLir. qeLeceği göremediğin içiN ßir qün Arkasına ßiLe ßakmadan qideceğini akLının uCundan ßiLe qeÇirmezSin. Hayatını oNa AdamışSındır. Kendi iSteğine qÖre değiL Onun iSteğine qÖre Yaşamaya ßaşLArSın hayaTı. Ama Hiç ßir ŞekiLde YetemezSin oNa. Sen Onun iÇin ßir ŞeyLer yaPtıkÇa O Hep Daha fazLasını iSter. MudLu muDsuz qünLeriniz oLur. Ama oturup düşündüğünDe Hep ii yÖnLeri qeLir akLına. Kötü yÖnLerini hatırLayıp oNdan vazqeÇmek iStemezsin. Çünkü oNsuz YaşayamayaCağını dü$ünürSün. aSlında ßu senin En ßüyük YanıLqındır. ßiLemezsin qi oNsuz ya$ayabiLir misin? Sen oNa değer verDiqÇe SevqiNi YükselttikÇe O kendini Yüceltir. Seni hep qüçük qÖrür. Çünqü Sen oNdan vazgeçemiOsundur. GünLerini Verirsin AyLArını Verirsin.Hatta YıLLarını verirSİn. Çünkü onSun qünLerin anLamı yOkdur. Senin iÇin En değerLi oLan dadikaLar Onun sana qüLüp qeÇtiği anLardır ßeLqide. Sen ßütün vaktiNi oNa ayırıKen O seNden ßa$qa Herkese Zaman ayıraßiLir. Çünqü ßiLiodurqi Sen onu SeviOsun ve Hep oNu ßekLiosun. Seni Her Zaman, Her sÖzüyLe kazanaßiLeceği ßiri oLarak qÖrür. Ama oDa Hiç ßir Zaman Seni KayßedeßiLeceği iHtimaLi akLından qeÇirmez. qeÇirse ßiLe Konduramaz. Çünqü senin oNu çOq SevdiğiNi Ve Hep oNunn oLduğunu Dü$ünür. Ama aSLında oDa YanıLır. Sen artık Kar$ıLıkSız ßir iLi$qi Yürütmekden ßıkarSın Çünqü YürümeyeCeğini ßiLirSin. zOrLarsın zOrLarsın ama En sOnunda Sende yOruLursun ve ayRıLmaya Karar verirSİn. sOnra ayrıLırsınn... ßeLKi iÇin Kan ağLar aMA "NasıLsa oNLada mutSuzum" Diye Dü$ünürSün ve qeNdini avutursun. Sonra oNu ßa$Kasında qÖrürSün... Senin Sevdiğin, Değer VerDiğiN, HayatıNı aDadığın ArtıK ßa$KaSının oLmu$tur O anda Her$ei Unutmak iÇin ßir SayFa aÇarSın keNdine. Ondan kaLan her hatıraYı Atıp A$qının Nefrete dÖnmeSini DiLerSİn. Ama Sen Unutmaya çaLı$tıkÇa aSLında hEp HatırLıoSundur. AnıLar Canını yaKar Kendini yiyip ßitirirsin. Dü$ünMeye ßa$LArSın. Her$ei Dü$ünürSün Ama yıLLar sOnra Dönüp ßaktığında Her$eiN KoCa ßi HİÇ'den ißaret oLduğuNu AnLarsın Senin iÇin. Çünqü Kar$ına ßir ßa$kası ÇıkmıŞdır ve oNu Sana uNutturmu$dur. Ama ßi öNjeqi iLi$qinin EtkisiyLe Onada qüvenemezsin. Verdiği sÖzLEre Ettiği YeminLere iNanmaz ve ßirqün Oda qideCekmi$ qißi HisseDerSİn. Ama ßiLemezSinKi O Hep Senin " Yanındadır " İ$te Hayat Şimdi OnunLa ßaŞlar Senin iÇin ve Aşqındır

susacağım ve gidişini izleyeceğim...bu defa sana asla gitme kal demeyeceğim...her adımında içimden bittiğine şahitlik edeceğim...bir sigara yakıp dumanıyla içimden senide üfleyeceğim...yaşattıklarını ve yaşatmadıklarını düşüneceğim...ve biliyorum ki bu defa iyi ki bitti diyeceğim...ve senin için yaptıklarımdan dolayı saflığıma güleceğim...şimdi sıra bende deyip, senin gibi ardımı döneceğim...ve her adımımda seni terk edeceğim...ve attığım her adımda biraz daha hafifleyeceğim...sözlerini bilmediğim bir türkü söyleyeceğim...bu defa notalarını tutturup sözlerini katledeceğim...ve bu defa seni hem içimden hemde dışımdan terk edeceğim...bil ki bu defa ben hiç benim olmayan senden vazgeçtim...artık yeter geceleri ve kayan yıldızları seyrettiğim... yarın yeniden güneşin doğuşunu izleyeceğim...

Sadece Bitti Dedin. Fazlasına Gerek Yoktu Zaten. Herkes Anlamak İstediğini Anlardı Değil mi ? Ama İnan Hiç Birşey Anlamıyorum. Sana Lanetler mi Yağdırmalıyım Yoksa Yolun Açık Olsun mu
Demeliyim ? Yok Bunlar Sana Çok Fazla. Dilerim ALLAH' tan Bensiz Gittiğin Hiçbir Yol Açık Olmasın Sana

Ağlayışımm terk edip gidişine değil.
Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim.
Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin…

Benim Sana Olan Sevgim Hayalinle Konuşacak Kadar Deli Ama Seni İncitmeyecek Kadar Masum ve Temizdi...
Benim Sana Olan Sevgim Senin İçin Ateşe Girecek Kadar Yürekli Ama Sana Ulaşamayacak Kadar Umutsuzdu...
Benim Sana Olan Sevgim Sensiz Yaşayacak Kadar Karşılıksız Ama Sana Bir Köle Gibi Esirdi...
Benim Sana Olan Sevgim Hiç Unutulmayacak Kadar Güzel ve Sadece Seninle Yaşanacak Kadar Özeldi...
Sadece Bir Kelime Yaz Deseydin Bana Ben Yine Seni Yazardım Hiç Düşünmeden, Bir Saniye Dahi Beklemeden..
Aşk Derdim Sana, "Ben" Derdim, Çünkü Aşk En Çok Sana Yakışırdı.

Merhaba özlediğim kız .
Merhaba eksik yanım. Bu sana gönderemediğim birçok mektuptan yalnızca herhangi biri. Sana milyonlarca defa yazabilecek kadar cesurken, bir kere bile gönderemeyecek kadar korkağım. Nasıl gidiyor hayat, iyi bakıyorlar mı sana, alıştın mı yokluğuma ?
Biz seninle ayrı dünyaların insanları değildik ; yalnızca başka hayatları yaşıyoruz , başkalarıyla paylaşıyorsun. Defalarca söz
verdim kendime seni unutacağıma dair, yeminler ettim, küfürler
savurdum. Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyor. Daha fazla özlüyorsun uzak kalınca , daha fazla batıyor göğsüne yalnızlık paslı bir çivi gibi. Her şeyin fazlasını hissetmeye başlıyorsun; bir kişi eksik olunca her şey fazlalık oluyor hayatında. Ve sen çok eksiksin benden. Seni hala nasıl sevebildiğimi sorma sakın.
Seni sevmek bana en güzel hediyesidir Allah’ın…
Sevdiğim , bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorum, artık bizim bir telafimiz yok. Bir gün bana ihtiyacın olduğunda ilk günün
telaşı ve heyecanıyla yanında olacağım, ne zaman istersen arayabilirsin. Ne zaman istersen gelirim.
Seni tarifsiz bir şekilde özlediğimi bil.
Kendine iyi bak, bir yanımı yüreğinde unuttuğum kız …

"Bıraktığın Yerde Olabilirim; Ama Bıraktığın Gibi Değilim.."

Geldiğin kadar değil, Göründüğün kadar mutlusun. Ve sakın unutma; Gittiğin kadar değil, Hakettiğin kadar unutulursun

Kimi gün gurur, kimi gün kapris
Kimi günde naz edip
Aşkımıza, böyle
Olur olmaz engeller koyma sevdiğim

Vaz geç artık bu tavırlarından, vaz
Ne olur kır şu gönlünün zincirlerini
Kır sevdiğim

Boşunamı beklerim yoksa ben
Söyle, bunca zamandır yollarını
Gel bitir bu hasretliği artık
Bitir sevdiğim

Sen değilmiydin bana
Aşkta gurur olmaz diyen
Sen değilmiydin bana
Bu kadar naza can dayanmaz diyen

Ya gel , bitir aşkımızdaki bu çelişkiyi
Yada hep orda kal
Öldür aramızdaki bu ilişkiyi
Öldür sevdiğim...​

Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum...

"Hayat bağıra bağıra susmayı öğretir insana …"

Yol Alıp Gidenlerin Peşine Düşmek İçin Yazılmadık Biz ; Akılda Kalacak Değil , Aklımızı Alacak Olanın Peşindeyiz . . !

Susma..! AnLat bir seveni nasıL yıktıqını,nasıLhayatını mahvettiqini... Susma..! Ben öLdürdüm de . Hemde yaşarken öLdürdüm de. . . Ne mi yaptın derLerse. Sadece "GİTTİM" de .

Sana söyleneni İyi Dinle.. Yürekten Geleni Al , Keder Vereni Bırak Gitsin.

Kafam Bir dünya Sevgili Boşver ! ne bir Resmin kalsın bende nede ismin! uyudugumda kapanan gözlerim Sabaha Acılmasn Herşey Yaşandıgı kadar anılsın Son sözüm ise Sevdigim Hani bir Hayaldi ya bu Bırak öyLe kalsın .!

Küçük Bir Çoçuğun Avucuna Bırakılmış Bilyelere Benzer Mutluluk. Hep Senin Sanarsın, Oysa Oynadıkça Birer Birer Kaybedersin.

Bilsen, ne kadar çok çaldın gülüşlerimden.

Geri