Aldığınız yaralar sizi ne açıdan değiştirdi?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Hayatın sizden aldıkları neler?

1673644387474.png

Özet geçtim Sjsjsj

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
İşime sarildim, insanlardan fayda yok doğrusu.

ya neden bilmiyorum, ama kendimi daha guzel, daha olgun, daha guclu ve basarili hissediyom/hissettim belirli surecler sonrasi. zaten yasanilan belirli travmatik olaylarin aninda, yaptigim sey dizlerime cokup yikilmak degildi. goruyorum yasiyorum, aninda kabulleniyorum. iyi, uzucu, ama olan bu. yani o anlarda benim beynim analizleri tamamlayip, onceliklerini degistiriyo. sagligim ve finans gucum oldugu surece yikilmam ve bunlar olmadiginda, elimden geleni yaparim tekrar olmasi icin. ben yasamayi seciyorum efenim. sunu da soylemeliyim ki, ula ben cok sansliyim. cogu konuda. bunun da farkindayim.

Cocuklugum haric baska bir sorun yok. Eh oda benim sucum degildi buyudukce anladim. Degismedim fakat eksik buyumek denebilir gerci bir yastan sonra bunu tedarik ediyorsun ama o donemde alinsa vitamini kaybolmazdi aw2k

Son düzenleme:
Herhangi bir konuda yara cekmedim. Belki de bundan dolayi biraz fazla arabesk buluyorum su sozleri. Gelecegin sadece bir sekilde olabilecegini kodlamistim kafamda, su an daha esnek olabildigim icin mutluyum sadece. Isteklerin, kosullarin, hayatin degisebilecegini gorup, ona gore sekillenmek hosuma bile gidiyor simdi.

İnsan düştükçe daha güçlü kalkar .
Seni öldürmeyen şey güçlendirir.

Fazla değil 7 tane bıçak 2 silah yarası var çok değiştirdi

hiç anlam yüklemiyorum yaralara falanlara filanlara
dünümüz bugünümüzden farklı ve her an değişim içindeyiz, ille negatif şeyler yaşamamız gerekmiyor bunun için

Hiç değişmedim ben hala inanırım :d fark etmez yani bazı şeyler baki kalıyor

büyüdüm büyüdüm pinarla büyüdüm

Yedi kere düş sekiz kere kalk .

hiç anlam yüklemiyorum yaralara falanlara filanlara
dünümüz bugünümüzden farklı ve her an değişim içindeyiz, ille negatif şeyler yaşamamız gerekmiyor bunun için

aynı şeyi yazacaktım , 2 sene önce yazmışım zaten
canım nef'

Yav ne değiştirmesi, huylu huyundan vazgeçmez. Ben Hakan Altun muyum, benim yaralarım neyimi değiştirecek, ne yapayım buna oturup şarkı mı yapayım? Vallahi uğraşamam, ben zaten gelemem kusura bakma.

Zaten o şarkıyı ben sana yazmadım" derken zaten sen şarkıyı o'na yazdığını itiraf ediyorsun. Burada performatif bir hadise söz konusu. Ay şekerim Türkçesini bulamadım, yammm-ııı, şey ya ne diyorsunuz siz?

Hakan Altun'la tek ortak noktamız;

Adsız.png

olmamız.

Kemal'im yapmaz'ciydim. Adsfsf

Sadece Kemal'le de kalmiyordum gerci.
Bilmem fln'ca kisi icin " Yok ya, o yapmaz oyle seyler"... derdim.
Denilmemesi gerekiyormus...

Simdi su an herkes her seyi yapabilir'ciyim.

Bu evrilmeler yoktan yok yere olusmadi... afsfd

Geri