Aldatmayan erkegı bekleyen kız

Konu sahibi son olarak 664 gün önce görüldü
Bekleyeceğiz tabi kuruyana kadar.
Aldatmalarına evet mi diyelim, buyur beni aldat başımın tacısın mı diyelim?
Yine aldatıyorlar, aldatmayanı ise çok nadir. Haysiyetli erkek zor bulunur.
Adam gibi adam kalmadı neredeyse.

Neşet Ertaş'ın dakikalarca şarkıya girmesini beklemiş insanlar var o insanlardan birisi olarak temiz insanı beklemeye değer.

bir insanı 10 senede tanısan 20 senede tanısan bu huyunu hiçbirzaman açığa vuramazsın. Kanki zamanlarından aldatırım ben yiaaaa der sanki tüm kadınlar açmış onu bekliyomuş gibi ama aldatmaz. Bilemezsin. Yada bir otel odasında basacaksınki emin olasın 200 kilo çimento... Bilmiyorum ya. Valla kafam karıştı. dur benimkini arıyım ben bi

Bknz. ben.. Aldatma kırmızı çizgim, evliysem bile çocuk-mocuk tınlamam boşarım, o denli yani.. Şöyle bir düşündüm de daha çooook beklerim sanırım.. :T:

Cinsiyet yok ayrımcılık yok tek görüşüm saygı duyun....

herkes şerefsiz değil , hâlâ umut var.

Insanın ruhunu dolduran gördükleri ve duydukları olduğuna göre, güzel insanla dolsun.

zamanla anlarsın
boşuna bekleme yani
ha dikkat tabi o ayrı

Bu ayni şey gibi hayal ettiğimiz o müstakil ev var ya onun gibi bisey iste:krn:

Gamer hiç aldatmaz. Bekar, paralı, lahmacun - sucuk ve bira seviyor ve cimbomlu. :alkis:

PM ile irtibata geçebilirsiniz.

:alkis:

lan manyak mısınız ya aldatmadan olur mu her gün aldatmalı yoksa olmaz

Bence aldatmayan erkeği bekleyen kız kalmadı :)

Ha beklemis ha beklememis. Adam kendi sonunu dusunmeyen bir aptal demek ki. Bak aslinda iyiki o 'kotu' dedigimiz kadinlar var. Iyi ediyorlar demek onlara. Surum surum surunduruyorlar. Disardan bakanlar aciyorlar oysa o adamcagizciklara. Acimayacaksin. Heh.

:asilkiz:

Bekliyorum bekleyeceğim de.
Sanırım bu sebepten çapkın erkek sevmiyorum, efendi erkek candır.
Canımsınız fdskah

Bu kadınlardan taze bitti.. Beklemiyoruz artık, bir çoğu kendi lafının arkasında duramıyor.. Bugün söylediğinin 2 gün sonra geçerliliği yok.. :hıı:

Erkeklerin hepsini namussuz ahlaksız ve zampara yaptı . Size hep sapıklar gelmişse kendinize bakın kusuru kendinizde arayın

Geri