Aldatmak

Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Affedilmemesi gereken şeylerin başında gelir.

Aldatılmaya zemin hazırlamak..

Zamane gençleri için oyuncak. (:

Bazıları professör unvanı alır bu konuda.
Normal hayattan şahidim 8 tane kızı aynı anda idare ediyordu. Artık aldatma masum kalır bunun yanında. :D
Aldatmak doyumsuzluktur, hepsi benim olsundur.

Okuduğum bir kitabın adıydı. Ahmet Altan yazmıştı. O zamanlar ben kim kadınları tanımak kim. Şımarık bir yazar diye tanımlamıştım. Sonrasında baktım ki; gayet doğal ve olağanmış. Zaten kitap okumayı Mina Urgan bana bıraktırdı. Neyse, öyle işte...

Bu konuyla ilgili Kenji sizlere çok okkalı cevaplar verebilirdi burda olsaydı.
Aldatmak tam olarak pezevenlik ve şerefsizliktir benim gözümde

(üzgünüm arada küfür ettiiğim için kusuruma bakmayın)

Ahmet Altan'ın kitabıdır. Çok ucuz buldum "Aldatmak" kitabını. İçerisinde 18+ oluşturabilecek kısımlar da mevcut. Devletin bu kitap için de bir yaptırım uygulaması gerek.
Tiraj uğruna kalem bu kadar bayağılaşmamalı.
Aldatmak eylemine gelince onursuzluktur. Sevmiyorsan ya da başkasına ilgi duyuyorsan ayrılacaksın; sonra da ne halt edersen et.

günümüzde sadece fiziksel olarak algılanan ama zihinsel ve duygusal hallerinin daha çok can yaktığı karaktersizlik eylemlerinden biridir

Bazilarinin master degree alacagi bir durum. Kitapci oldugundan sanirim bunun uzerine masteri bitirip, doktora tezi bile yazar artik. Adam evli, ustune bir iliskisi var, bunun ustune hala daha forumlarda iliskisi yok deyip ona buna yaziyor, iki uc kizi idare etmeye calisiyor. Ruhun kahpelesmesi, serefsizligin tavan yapmis halidir diyoruz biz kisaca buna.

Mesela Azze evliydi, forumdan her onune gelenle bekar bekar takilirdi. Bu zamanda evli olanlar o kadar kolay aldatiyor ve bunu o kadar normal karsiliyorlar ki sasmamak elde degil. Bahaneleri de dunden hazir. ilgilenseydi, dinleseydi...

İnsanın başına gelmeyince bol keseden atılan eylem.
Öğrendiğinizde Ne oluyor biliyor musunuz? Mesela gülüyorsun ya aynaya bakıp, aynadaki sen sana gülmüyor, acıyarak bakıyor. Acıktın mesela yemek yiyorsun, her lokma zehir oluyor, içten içe her gün öldürüyor seni. Ya da mesela kitap okuyorsun belki başka hayallere dalarsın diye, o kitaptaki her harf gırtlağını düğümlüyor ölüyorsun. Hani olur ya gecenin bir vakti duvarlar üzerine gelir atarsın kendini sokağa, girdiğin her sokak bataklık olup yutar seni, ölürsün. denizi seyredersin o su ateş olur yakar seni, ölürsün.
ölmek istersin ama ölemezsin çünkü zaten çoktan ölmüşsündür. Öldürecek bir “sen” bulamazsın artık.
Bırakın affedememeyi falan o mezardan çıkamazsın ki affedesin

Geri