Aldatma Şakası Yapan Türk Kadın, Felakete Yol Açıyordu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kocasına aldatma şakası yapan kadın, adamın duruma verdiği tepki karşısında ne yapacağını şaşırdı.

[YOUTUBE]QHqTAx2qHdI[/YOUTUBE]

Daha önce video kanallarında yabancı versiyonları olan 'eşini aldatma şakasını' bu sefer Türk bir kadın deniyor. Kocasına şaka yapan ve kendini başka birisiyle yatakta yakalatan kadın, eşinin sert tepkisiyle karşılaşınca durumu toparlamakta oldukça zorlanıyor.

En az bir kişi ölebilirdi muhtemelen. Çok sakat bir şaka.

Gerizekalılar o adam o an ki psikolojiyle eline sert bir cisim geçse çok kötü sonuçlar doğabilirdi şakanında bir adabı vardır

Şaka olmuş kaka.
Hatun gülüyor bi de ya nasıl bi eğlence, intikam anlayışıysa.

Hic komik gelmedigi gibi rezilce geldi durum. Saka da olsa ayni yataga girmis olmasi bile tuylerimi tiken tiken etti. Kadina hic vurmadi yalniz

Adam eger yanında bıçak taşısa kesin birisini öldürürdü. Ayrıca izlerken ben ekrani yumruklayacak kadar sinirlendim adamin yerinde olmak istemezdim. Boyle şaka yapmaya onay veren en yakın arkadasla da bidaha konuşmazdım onun allah belasını verdim.

Hic komik gelmedigi gibi rezilce geldi durum. Saka da olsa ayni yataga girmis olmasi bile tuylerimi tiken tiken etti. Kadina hic vurmadi yalniz

Efendi adammış ne diyelim.

Konuya gelince, rezillik. Eşek şakası bile değil bu. Böyle bir konunun da şakası olmaz. İnsan sevdiği kişiler için her şeyi yapar. Böyle bir manzarayla karşılaştığında gözleri de kararabilir. Şimdi o durumda adam bir cinnet getirse ve böyle bir şakaya eşlik edecek kadar salak olan sözde yakın arkadaşı öldürse; yazık değil mi o adamın ölmesine, yazık değil mi diğerinin hapse girmesine?

İnce mesaj aldatabilir bu kadın çok tehlikeli

Bir gün gerçek olması temennisiyle ( Adam için bir çeşit duadır bu )

bunu bile şaka konusu yapabilmiş kadın , pes harbiden

danışıklı olmasını bir yana bırakalım
bu bana yapılsa var ya şakadan da olsa benim için bu ilişki biterdi. anasını bile s. kimsiniz lan siz kimsiniz lan
*****ler öyle şakayı

Haber altında ki yorumları okudum da adama ne yuklenmisler kadınin aptalligi:/

şakanın da bi şeyi olur yani aptal mısınız

bu videoyla mahkemeye başvursa adam kefalet nafaka vermeden kadından çok rahat boşanır yani. sonuçta başka ilişkisi var der adam nafakada derdi olmadan süper iş ha. yeni model bir eş alır kendine

Adamların youtube'da kanalları var zaten, Allah'ın her günü elinde kamera ile dolaşıp birbirine şaka yapan tipler. Milleti inandırarak güzel reklam yaptılar.

Geri